Se, de er jo helt like!

Aqua-Lene overrasket danskene fra scenen.

KOPIERER RIHANNA: Det var lett å se hvem som var inspirasjonskilden da Lene Nystrøm lørdag dukket opp i dette antrekket under en konsert med sitt band Aqua. Foto: Stella Pictures
KOPIERER RIHANNA: Det var lett å se hvem som var inspirasjonskilden da Lene Nystrøm lørdag dukket opp i dette antrekket under en konsert med sitt band Aqua. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artister som Britney Spears og Rihanna har begge flørtet med antrekker i S/M-stil på scenen de siste månedene, men norske artister har hele tiden ventet med å kaste seg på motekarusellen - helt til nå.

Da norske Lene Nystrøm sammen med resten av hennes danske band Aqua lørdag gikk på scenen i Tivoli i København, kom Ramnes-jenta iført et svært tettstittende lærantrekk, som gjorde henne til forveksling lik Rihanna.

Og under framføringen av den kommende singelen «Fuck Me Like A Robot» viste Lene fram et sceneshow «som ikke er for små Barbie-piker», ifølge avisen Ekstra Bladet.

Se video av opptredenen her!


For å få låten spilt på radio, har imidlertid bandet ifølge avisen også laget en snillere versjon kalt «Don't Love Me Like A Robot»

Bandet presenterte i tillegg fire andre nye sanger, som ventes å være med på deres første studioalbum på 11 år, som slippes 5. spetember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Glemte du buksene, Rihanna?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer