Se, de er fortsatt forelsket!

Miranda Kerr Og Orlando Bloom viser seg endelig sammen igjen - og de kysser.

GLADE FOR Å SE HVERANDRE: «Zulu»-skuespilleren Orlando Bloom fikk en svært kjærlig mottakelse da han plukket opp modellkona Miranda Kerr etter en skjønnhetsbehandling i Los Angeles fredag.  Foto: FameFlynet Sweden
GLADE FOR Å SE HVERANDRE: «Zulu»-skuespilleren Orlando Bloom fikk en svært kjærlig mottakelse da han plukket opp modellkona Miranda Kerr etter en skjønnhetsbehandling i Los Angeles fredag. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av det forelskede paret nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Kanskje nyttårsforsettet til et av Hollywoods flotteste par er å tilbringe mer tid sammen?

Bruddryktene har versert rundt «Ringenes Herre»-kjekkasen Orlando Bloom (35) og modellkona Miranda Kerr (29), men blant andre Blooms mor har avvist at de skal skilles. Og da stjerneparet dukket opp sammen i Los Angles fredag, så alt ut til å være fryd og gammen mellom ektefellene.

Galante Bloom stod nemlig klar med bilen da hans smellvakre kone kom spankulerende ut fra skjønnhetsbehandling på Diamond Nails & Spa, skriver Just Jared.

Paret hilste hverandre med smil, omfavnelser og ømme kyss i munnvikene, mens «De tre musketerer»-skuespilleren holdt opp bildøren for Victoria's Secret-engelen. Forhåpentlig var det paparazziene og andre skuelystne som forhindret hetere kyss på parkeringsplassen.

Stjerneparet har jobbet mye på forskjellige kanter av verden, men de skal ha feiret julen sammen. Bloom var på fottur med sønnen Flynn (2) i romjulen uten Kerr, men de to ser likevel ut til å gå lykkelige inn i det nye året.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer