Se de enorme Hollywood- forvandlingene

Noen av disse ser ut som helt andre personer. Se de utrolige før og etter-bildene her.

SEOGHØR.NO: «Bridget Jones»-stjernen Renée Zellweger (45) ble beskrevet som ugjenkjennelig av flere amerikanske medier, da hun dukket opp på Elle Women in Hollywood Awards nylig.

Men det å endre utseende og stil, er ikke noe nytt i Hollywood. Her endres både klesstil, hårfarge og frisyre over en lav sko.

Kelly Osbourne (29) er en av de som absolutt har overrasket mest. Da vi for tolv år siden ble bedre kjent med Osbourne-familien gjennom realityprogrammet «The Osbournes» på MTV, veide Kelly 23 kilo mer enn hun gjør i dag.

VEKT: Kelly Osbourne hadde en dramatisk vektnedgang, og har i tillegg endret hårfarge flere ganger.
VEKT: Kelly Osbourne hadde en dramatisk vektnedgang, og har i tillegg endret hårfarge flere ganger. Vis mer

Ble mobbet for vekten

Ved å legge om dietten og trene kondisjon og pilates, har Kelly mistet 23 kilo, og fått selvtilliten tilbake.

Kelly Osbourne var bare 17 år da hele verden plutselig fikk innblikk i hennes hverdag som datter av rockeren Ozzy. Hun og broren Jack taklet berømmelsen dårlig og trøstet seg med alkohol og rusmidler. Kelly begynte også å trøstespise og gikk opp mange kilo. 

- Jeg har blitt kalt tykk og stygg i pressen hele livet. Jeg skjønner at det er en del av berømmelsen, men jeg ble knust og det ødela selvtilliten min. Jeg hatet meg selv, sier 27-åringen til magasinet Shape. 

ANNERLEDES: Operasjonsryktene svirrer stadig rundt Kim Kardashians utseende. Nesen er et av de temaene som har blitt spesielt omdiskutert.
ANNERLEDES: Operasjonsryktene svirrer stadig rundt Kim Kardashians utseende. Nesen er et av de temaene som har blitt spesielt omdiskutert. Vis mer

Kim Kardashian West (34) er et kapittel for seg selv, og er en av de mest omdiskuterte kjendisene i Hollywood. Flere har hevdet at hun har operert nesen, og fjernet den lille humpen som vises på bildet til høyre.

Kim har derimot ved flere anledninger, forsvart seg med at det kun er fra enkelte vinkler at den synes. Etter hennes nåværende ektemann, Kanye West, kom inn i bildet, har hun også gjennomgått en enorm stilforandring.

Store sangere - store forvandlinger

STORE SANGERE- STORE FORVANDLINGER: Leona Lewis og Christina Aguilera er kjent for sine store sangstemmer, men damene har også gjennomgått store stilforvandlinger.
STORE SANGERE- STORE FORVANDLINGER: Leona Lewis og Christina Aguilera er kjent for sine store sangstemmer, men damene har også gjennomgått store stilforvandlinger. Vis mer

Leona Lewis (29) og Christina Aguilera (33) har begge enorme vokalregistere, og er kjent for å være svært dyktige. Men de har mer til felles enn som så. Begge har nemlig gjennomgått store forandringer når det gjelder utseendet.

HUDSON: Jennifer Hudson har slanket seg kraftig de siste årene.
HUDSON: Jennifer Hudson har slanket seg kraftig de siste årene. Vis mer

Jennifer Hudson (33), kjent fra amerikanske Idol, veide vesentlig mer da hun ble kjent, enn hun gjør nå. Sangeren og skuespilleren vant en Oscar for beste birolle som «Effie White» i filmen Dreamgirls i 2007. Hun var også med i Sex and The City The Movie, hvor hun spilte assistenten til Sarah Jessica Parker.

Med det korte håret og frekke klesstilen, får stjernen et helt annet uttrykk.

LES OGSÅ: Snakker ut om forandringen