Se David Beckhams romantiske hilsen til kona

Idrettsstjernen overrasket kona Victoria på bursdagen.

FEIRET BURSDAG: David Beckham hyller kona Victoria på bursdagen søndag 17. april. Victoria la ut dette bildet da hun takket ektemannen for oppmerksomheten. Datteren Harpers arm har også sneket seg med på bildet.  Foto: SipaUSA
FEIRET BURSDAG: David Beckham hyller kona Victoria på bursdagen søndag 17. april. Victoria la ut dette bildet da hun takket ektemannen for oppmerksomheten. Datteren Harpers arm har også sneket seg med på bildet. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag fylte Victoria Beckham 42 år. Den tidligere Spice Girls-stjernen feiret sammen med ektemannen David (41) og deres barn Brooklyn (17), Romeo (13), Crux (11) og Harper (4).

David og Victoria har vært gjennom både opp- og nedturer gjennom sitt 16 år lange ekteskap. Det siste året har de stadig delt bilder av hverandre på sosiale medier og det virker som herr og fru Beckham er mer forelsket enn noen gang.

David markerte konas bursdag med en søt beskjed på Instagram:

- Gratulerer med dagen til denne vakre, lidenskapelige kvinnen. Ha en fantastisk dag og la oss skjemme deg bort, for du fortjener å bli skjemt bort av din ektemann og vakre barn….På 42 år har du oppnådd så mye og det føles ut som du nettopp har begynt. Gratulerer med dagen. Vi elsker deg, skriver fotballspilleren under et romantisk bilde av de to.

Takket familien

Bursdagsbarnet selv delte en video der hun danser til «Spice up your life». Hun delte også et bilde av seg selv og David, der hun skrev:

- Takk til min vakre ektemann og barn som gjorde dagen min så spesiell. Jeg er så lykkelig. Jeg elsker dere alle veldig mye.

GIFT I 16 ÅR: David og Victoria giftet seg i 1999 og har fire barn sammen: Romeo, Cruz, Harper og Brooklyn.  Foto: Xposure
GIFT I 16 ÅR: David og Victoria giftet seg i 1999 og har fire barn sammen: Romeo, Cruz, Harper og Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

Hun la i tillegg ut et bilde av kort fra barna, som nok fikk mammahjertet til å smelte. Datteren Harper hadde gjort seg spesielt flid med kortet og tegnet en rekke hjerter til moren.

Også eldstesønnen Brooklyn tok i bruk sosiale medier for å sende en digital hilsen. På Instagram la han ut et bilde av seg selv og moren.

- Gratulerer med dagen til den vakreste, mest inspirerende personen i mitt liv. Elsker deg masse. Gratulerer med dagen mamma.

Støttet ektemannen etter utrorykter

David og Victoria møtte hverandre på en fotballkamp for veldedighet i 1997. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls og «Posh Spice» falt for den kjekke Manchester United-spilleren.

De fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg på et slott i Irland.

SUPERPAR: David og Victoria Beckham har alltid vært favoritter i kjendispressen og barna har vokst opp i rampelyset. Her et bilde fra 1997.  Foto: EPA
SUPERPAR: David og Victoria Beckham har alltid vært favoritter i kjendispressen og barna har vokst opp i rampelyset. Her et bilde fra 1997. Foto: EPA Vis mer

Det vekket voldsom oppmerksomhet da de ga sin førstefødte navnet Brooklyn - stedet der han skal ha blitt unnfanget.

Paret har fått fire barn sammen.

I 2004 ble ekteskapet rystet av en utroskandale.

Beckhams tidligere assistent, Rebecca Loos, hevdet å ha hatt en affære med fotballspilleren.

David avviste ryktene, men Loos fikk likevel enorm oppmerksomhet verden rundt.

LES OGSÅ: Cruz Beckham (11) hylles som «den nye Justin Bieber»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer