UTADÆSJÆLÅPPLEVELSE: Tom Cruise trenger ikke danse oppå bordet for å drite seg ut. Foto: YouTube
UTADÆSJÆLÅPPLEVELSE: Tom Cruise trenger ikke danse oppå bordet for å drite seg ut. Foto: YouTubeVis mer

Se Cruises pinlige dans!

Hvorfor er scientologene så stolte av å være på lag med denne mannen?

SEHER.NO: Nok en gang illustrerer Tom Cruise (45) hvorfor mange blir så ille berørt av å se ham at de må snu seg vekk...

I en ny video lekket av Scientologikirken, hvor "Mission: Impossible"-stjernen er en sentral skikkelse, viser Cruise seg nok en gang fra sin pinligste side.

Mannen som tidligere har hoppet i sofaen hos talkshowdronningen Oprah Winfrey kaster seg ut i noe som ligner en vill parringsdans med en kvinnelig sanger, som var blitt hyret inn for å synge for ham da han fylte år i 2004.

Bursdagsfesten ble arrangert av Scientologikirken og skal ifølge britiske Metro ha kostet et syvsifret beløp. Men filmstjernen ser virkelig ut til å sette pris på all oppmerkshomheten.

Cruise griper også mikrofonen og kaster seg inn i en heller umusikalsk duett med den kvinnelige artisten, men det er langtfra det pinligste som skjer denne kvelden.

Etter å ha sunget fra seg, danser Katie Holmes' (29) ektemann inntil den kvinnelige artisten med en stil som ikke engang egner seg på lugubre barer i Syden, før han hiver seg på gulvet i splitthopp og andre bevegelser vi helst vil glemme.

Man blir visst ikke kul selv om man er superstjerne...

Gjør deg klar til å rødme - her er videoen (Cruise entrer scenen etter 2 minutter):