PROMOTERER FALSK "HOMSEPARFYME": Britney viser fram den oppdiktete homseparfymen "Mo" i sin nye videospøk.
PROMOTERER FALSK "HOMSEPARFYME": Britney viser fram den oppdiktete homseparfymen "Mo" i sin nye videospøk.Vis mer

Se Britneys homsespøk

Popstjernen lanserer parfyme for å hjelpe gutta å sjekke hverandre...

Se Britneys "homsereklame" nederst i artikkelen!SEHER.NO: Selv om hun er travelt opptatt med både sin pågående USA-turné og å passe på sine to sønner Sean Preston og Jayden James, går ikke Britney Spears (27) av veien for å bli med på en spøk.


Denne uken presenterte nettstedet NewNowNextAwards en ny Britney-reklame hvor popstjernen tilsynelatende presenterer homse-parfymen "Mo" med anbefalingen "den vil få homsene til å løpe etter deg".


Men reklamen var bare et stunt i forbindelse med den årlige prisutdelingen som TV-kanalen - Logo arrangerer hvert år. TV-kanalen retter seg mot et homofile seere.


- Britney har det moro med sine homofile fans, fordi hun er et ikon i så ung alder. Jeg tror hun virkelig liker sine homofile fans, og ser dette som en måte hun kan snakke direkte til dem, noe hun ikke har gjort før, sier Christopher Willey i Logo TV til MTV.com, ifølge Contactmusic.Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Se Britneys private feriebilder
Se Britneys "homsereklame" her:Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!LES OGSÅ: Se Britneys private feriebilder