Se Britney-videoen som skaper storm

Popstjernens besøk i karaoke-taxien gikk ikke helt etter planen...

FÅR KRITIKK FOR Å MIME: Ikke alle er fornøyd med Britney Spears' innsats i karaoketaxien til James Corden. Foto: Xposure
FÅR KRITIKK FOR Å MIME: Ikke alle er fornøyd med Britney Spears' innsats i karaoketaxien til James Corden. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske talkshow-verten James Corden har gjort stor suksess med sin «carpool karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber, til å synge for full hals i hans bil.

Torsdag var det Britney Spears' tur til å slå seg løs, men stuntet gikk ikke helt som planlagt.

Helt siden det første reklameinnslaget, har «Toxic»-sangerinnen nemlig blitt beskyldt for å mime under store deler av innspillingen.

«Burde man ikke kunne synge for å være med i «carpool karaoke»?», skriver en YouTube-bruker ifølge The Sun, og får følge av flere kritikere.

Se videoen her: 

Britney - som er mor til guttene Sean Preston (10) og Jayden James (9) - legger blant annet ikke skjul på at hun ønsker seg flere barn.

- Jeg vil ha flere unger, helst tre til, jeg må bare finne den rette mannen først sier hun til James Corden.

Men Britney sier hun tviler på om hun kommer til å gifte seg på nytt i fremtiden.

- Jeg tror jeg er ferdig med menn. Jeg vil ikke gifte meg. Kanskje jeg vil kysse noen, men jeg tror ikke lenger på ekteskapet.

VIL HA FLERE BARN: Britney er stolt mamma til sønnene Sean Preseton og Jayden James, men ønsker seg tre barn til. Foto: Xposure
VIL HA FLERE BARN: Britney er stolt mamma til sønnene Sean Preseton og Jayden James, men ønsker seg tre barn til. Foto: Xposure Vis mer

Etter flere turbulente år, som blant annet resulterte i at hun ble lagt inn til observasjon på psykiatrisk sykehus, har Britney nå fått livet på rett kjøl igjen.

Nå gjør hun suksess i Las Vegas, med konserter og et svært sexy strandshow.

James Corden kunne imidlertid ikke dy seg fra å spørre om hva sønnene synes om morens stil på scenen.

- Hva tenker de hvis de ser de i et avslørende antrekk? Jeg så moren min i undertøyet en gang og har aldri fått bildet ut av hodet.

- Jeg tror de tenker at det er mamma som opptrer, sier Britney med et smil.

SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap
SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Britney Spears holdt på å drukne på Hawaii