Se Britney-videoen som skaper storm

Popstjernens besøk i karaoke-taxien gikk ikke helt etter planen...

FÅR KRITIKK FOR Å MIME: Ikke alle er fornøyd med Britney Spears' innsats i karaoketaxien til James Corden. Foto: Xposure
FÅR KRITIKK FOR Å MIME: Ikke alle er fornøyd med Britney Spears' innsats i karaoketaxien til James Corden. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske talkshow-verten James Corden har gjort stor suksess med sin «carpool karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber, til å synge for full hals i hans bil.

Torsdag var det Britney Spears' tur til å slå seg løs, men stuntet gikk ikke helt som planlagt.

Helt siden det første reklameinnslaget, har «Toxic»-sangerinnen nemlig blitt beskyldt for å mime under store deler av innspillingen.

«Burde man ikke kunne synge for å være med i «carpool karaoke»?», skriver en YouTube-bruker ifølge The Sun, og får følge av flere kritikere.

Se videoen her: 

Britney - som er mor til guttene Sean Preston (10) og Jayden James (9) - legger blant annet ikke skjul på at hun ønsker seg flere barn.

- Jeg vil ha flere unger, helst tre til, jeg må bare finne den rette mannen først sier hun til James Corden.

Men Britney sier hun tviler på om hun kommer til å gifte seg på nytt i fremtiden.

- Jeg tror jeg er ferdig med menn. Jeg vil ikke gifte meg. Kanskje jeg vil kysse noen, men jeg tror ikke lenger på ekteskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer