STOR FORVANDLING: Britney Spears på scenen i Las Vegas i desember i fjor (til høyre), og på denne ukens instagram-bilde (til venstre).  Foto: Instagram, All Over
STOR FORVANDLING: Britney Spears på scenen i Las Vegas i desember i fjor (til høyre), og på denne ukens instagram-bilde (til venstre). Foto: Instagram, All OverVis mer

Se Britney Spears utrolige forvandling på ett år

- Jeg har jobbet hardt i sommer, sier stjernen selv.

SEOGHØR.NO: Britney Spears (33) la denne uken ut et bilde som ser ut til å være et uretusjert bilde av henne i undertøy, tatt under en fotoshoot med fotograf Jeff Lipsky. Bildet er først omtalt i Huffington Post.

Hvis bildet er helt uredigert, er det et tydelig bevis på at Britney har strammet opp kroppen gjennom sommeren. Det antyder hun også selv i teksten til bildet.

«Utrolig, utrolig fotoshoot med @jefflipsky i dag! Har jobbet hardt i sommer! Så klar for neste runde med #PieceOfMe show i neste uke, skriver Spears selv.


Showet hun referer til er «Britney: Piece of Me», som går for fulle hus i Las Vegas, og som ifølge rapporter skal gi henne opp mot 100 millioner kroner i løpet av to år.

Tidligere i sommer kom hun med nyheten om at hun er i ferd med å lansere sin egen undertøyskolleksjon.

NYLANSERING: Britney Spears har tidligere gjort suksess med blant annet en egen parfymeserie. Nå prøver hun seg med sin aller første undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures
NYLANSERING: Britney Spears har tidligere gjort suksess med blant annet en egen parfymeserie. Nå prøver hun seg med sin aller første undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nyheten slapp superstjernen på Instagram, sammen med et sensuelt bilde av seg selv i bare undertøyet.
- Enhver kvinne bør føle seg selvsikker og vakker i alt hun ifører seg. Mitt siktemål er å skape plagg som er både sexy, luksuriøse og komfortable på samme tid, sa Britney om kolleksjonen ifølge E!News.

Og det er tydelig at Britney har ønsket å se best mulig ut til lanseringen av The Intimate Britney Spears, som slippes i USA og Canada 9. september, og i Europa 26. september.

Tidligere i sommer ble det spekulert i om Britney Spears vurderer å slanke seg med laser, etter at hun ble observert i California. Da hadde hun vært hos en hudlege, og kom ut med en rekke informasjonshefter om forskjellige behandlinger.

Det ene heftet var om en behandling som heter Zerona, som er en laserbehandling som skal gjøre at fettcellene rundt magen nærmest smelter vekk.

Britney vil selvsagt ikke avsløre hvordan hun har fått strammet opp kroppen så mye.

LES OGSÅ: Britneys virkelige sangstemme lekket på nett

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.