Se Britney i blond parykk

Britney Spears har fått enda en ny frisyre...

LØSHÅR: Etter å ha ødelagt håret barberte Britney skallen - og satte på denne parykken.
 Foto: Faksimile tmz.com
LØSHÅR: Etter å ha ødelagt håret barberte Britney skallen - og satte på denne parykken. Foto: Faksimile tmz.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hei sveis!

SEHER.NO:  Britney Spears angrer seg allerede. Etter en helg som begynte på rehab - og sluttet hos frisøren uten hår - har Britney åpenbart angret seg. Amerikanske leger tror hun lider av fødselsdepresjon.

Den blanke skallen er dekket av en søt, blond parykk. Britney prøvde å vise seg fra en tekkelig side, med blonde lokker og briller.

Opptrinnet skjedde på nattklubben Roxy's i Hollywood. Og da hun oppdaget fotografene tok Britney på seg en cap - for å skjule parykken - som igjen skjulte den barberte issen...

New York Post skriver - uten å navngi kilde - at Britney var så lei av sitt skadde hår. Etter utallige blekinger, farginger, behandlinger, krøllinger, glattinger begynte hun å få skallede flekker, og i ren angst for å miste håret barberte hun seg til inn til skallen!

At frisøren som tok vare på hår blir rik, er sikkert hårreisende nytt for Britney. Trolig vil amerikansk media kjøpe håret for å teste det for spor etter narkotikamisbruk.

Se video her (ekstern lenke)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer