Se, Britney er tilbake!

Britney gjorde comeback med et smell - mens Kevin passet barna. Se bildene!

DANSET I BUR: Britney ble firt ned på scenen i et bur, da hun åpnet sin "Circus"-turné i New Orleans tirsdag. Foto: All Over
DANSET I BUR: Britney ble firt ned på scenen i et bur, da hun åpnet sin "Circus"-turné i New Orleans tirsdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Britneys spektakulære konsert nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tirsdag kveld var det endelig klart for øyeblikket mange Britney Spears-fans har ventet på - popstjernens konsert-comeback etter to tunge år preget av skilsmisse, tap av omsorgsretten for barna og psykiske problemer.

Men på åpningen av sin "Circus"-turné i New Orleans så Britney (27) ut til å være tilbake i forrykende form, i et sceneshow preget av alt fra klovner og sjonglører til heftig dansing i bur.

Showet startet med at Britney ble heist ned på scenen i et bur,mens hun begynte på sangen "Circus", tett fulgt av hitene "Piece of Me" og "Radar".

Vel nede på scenen viste hun også sine dansekunster inntil en strippestang.

- Hun ser fantastisk ut. Showet er utrolig, det ser virkelig ut som et sirkus, sa publikummeren Joshua Matassa (23) til People.

New Orleans Arena var fylt til randen med 19 000 elleville tilskuere, som gispet da flammer skjøt ut fra scenen under framføringen av sangene "Slave", "Toxic" og "Baby One More Time".

Se flere bilder fra Britneys forrykende show nederst i artikkelen!

- Takk skal dere ha, ha en fin kveld alle sammen, sa Britney da hun avsluttet premieren på sin USA-turne som skal foregå i 32 byer. Popstjernen så ifølge People ut til å være svært fornøyd med comebacket - som ble avsluttet med ildregn over scenen.Se video fra Britneys show her:

På plass i New Orleans var også Britneys eks-mann Kevin Federline, som er med på turnèen for å passe parets to sønner Sean Preston og Jayden James.

Etter avtale med Britney får Federline over 30 000 kroner for hver uke han passer barna mens hun er på turné.

Også kjendisbloggeren Perez Hilton - som har lagt ut flere klipp fra konserten på sin hjemmeside - roser Britneys comeback.

- Det beste var da hun ble kastet opp i luften av to akrobater, sier han entusiastisk.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg truet aldri Britney!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer