Å NEIIII: Britney Spears ser overrasket ut når hun blir fotografert på vei til date med den italienske modellen Marco D'Angelo.  Foto: All Over Press
Å NEIIII: Britney Spears ser overrasket ut når hun blir fotografert på vei til date med den italienske modellen Marco D'Angelo. Foto: All Over PressVis mer

Se, Britney dater igjen

Etter et svært tøft år smiler endelig lykken til popstjernen.

LOS ANGELES (Seher.no): Tobarnsmorens nye flamme skal være den italienske modellen Marco D'Angelo.

- Det er et ferskt forhold. De har bare datet i et par uker. Marco synes Britney er helt fantastisk og Britney stoler på ham. Det går utrolig bra med dem og de er begge veldig glade for å ha hverandre, avslører en god venn av modellen til nettstedet.

Mandag ble paret observert på restauranten "Sur" i Los Angeles, men til vanlig bor Marco i Las Vegas.

- Marco er 27 år gammel, og han er en fantastisk fyr. Han har aldri datet noen kjendiser før han traff Britney. De møtte hverandre gjennom en felles venn i Las Vegas for ni måneder siden og utviklet et vennskap. Hver gang Britney besøkte byen tilbragte de tid sammen ved bassenget på Mirage Hotell, forteller vennen, ifølge Star.

Marco har tidligere hatt små roller på show som "Manhunt" på Bravo TV og "Cold Turkey" på PAX. I tillegg har han vært modell for KtlaWB "Morning News" i Los Angeles.

2008 har nok ikke vært det letteste året for Britney Spears (26).

Etter tvangsinnleggelsen i januar ble hun blant annet fratatt omsorgen for sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) samt at hun mistet råderetten over sin egen formue.

De siste månedene har gått med til å prøve å få tobarnsmoren opp å stå igjen, og heldigvis ser det ut som hennes harde innsats gir resultater.

"Womanizer"-singelen til det nye albumet "Circus", som slippes 2. desember, har gått til topps på hitlistene, og nå har hun også fått seg kjæreste, skriver Star.com. 


 
LES OGSÅ: Tok med sønnen til skilpaddefarm