Se «Bingo»-jentene hopper i havet etter kritikken

- Mellom oss er det alltid positiv energi, sier «Bingo Bingo»-jentene.

<strong>PÅ VIDEOSHOOT:</strong> Jentene i Bingo Bingo stilte nylig opp på videoshoot.
PÅ VIDEOSHOOT: Jentene i Bingo Bingo stilte nylig opp på videoshoot. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Bingo Bingo»-jentene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Det nye TV 2-programmet «Bingo Bingo» har mottatt mye kritikk etter premieren forrige uke. Mange har ment programmet er i overkant masete, noe som har fått kanalen til å se på hva som kan endres i programmet.

Selv tar programlederne Anette-Marie Antonsen (24), Synne Bolstad (23) og Jorun Stiansen (27) kritikken med knusende ro.

- Jeg synes det er veldig fint at profilerte personer tar seg tid til å kommentere programmet vårt. Det viser at de er engasjerte i det vi gjør. «Bingo Bingo» er et annerledes konsept. Da blir det alltid reaksjoner, sier Synne til Se og Hør.


Bolstad forklarer at kjemien mellom de tre programlederne er god.

- Mellom oss er det alltid positiv energi. Vi er tre blide personer som tar utfordringer på strak arm. Derfor kommer vi også godt overens på fritiden.

Jentene stilte opp på en videoinnspilling på badestranden Huk på Bygdøy før premieren av programmet. Den kan du se nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Farmen-Synne blir programleder
[obj:media:9803]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer