Se bildet som får «Game of Thrones»-fansen til å juble

Det skapte overskrifter da Kit Harington dukket opp med Jon Snow-sveis nylig. NB: Teksten inneholder spoilere fra sesong 5 av «Game of Thrones».

BEHOLDT HÅRET: Kit Haringtons rollefigur, Jon Snow, er kjent for sine lange lokker. Etter karakterens død i "Game of Thrones" har Kit valgt å beholde håret – noe som får fansen til å spekulere i om at han kanskje returnerer til neste sesong. Foto: Scanpix
BEHOLDT HÅRET: Kit Haringtons rollefigur, Jon Snow, er kjent for sine lange lokker. Etter karakterens død i "Game of Thrones" har Kit valgt å beholde håret – noe som får fansen til å spekulere i om at han kanskje returnerer til neste sesong. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden den første episoden rullet over skjermen i 2011, har «Game of Thrones» blitt et verdensomspennende fenomen.

Skaperne av programmet er slett ikke redde for å sjokkere seerne, og uventede dødsfall forekommer titt og ofte – og avslutningen på sesong fem var intet unntak.

NB: Teksten inneholder spoilere fra sesong 5 av «Game of Thrones».

I episoden «Mother's Mercy» ble nemlig Jon Snow, én av hovedpersonene i serien, brutalt knivstukket og tilsynelatende drept av sine kamerater i Nights Watch.

Håp om comeback

POPULÆRE: Kit (nr. fire fra venstre) har blitt verdenskjent etter at han fikk rollen som Jon Show i "Game of Thrones". Her er sammen med flere av sine kollegaer, samt forfatteren av bøkene som serien er basert på, George R. R. Martin (i midten). Foto: Scanpix
POPULÆRE: Kit (nr. fire fra venstre) har blitt verdenskjent etter at han fikk rollen som Jon Show i "Game of Thrones". Her er sammen med flere av sine kollegaer, samt forfatteren av bøkene som serien er basert på, George R. R. Martin (i midten). Foto: Scanpix Vis mer

Kit Harington (28), som spiller Jon, har selv har uttalt at karakteren hans er borte for godt, men det er flere som ikke vil akseptere den populære rollefigurens død – og nylig fikk man en grunn til å håpe på et comeback.

Da han viste seg under Wimbeldon-turneringen i London før helgen, hadde Kit gått tilbake til den velkjente Jon Snow-sveisen.

Saken fortsetter under bildet.

I januar sa 28-åringen farvel til sine lange lokker, og allerede da begynte fansen å bekymre seg for Jons skjebne; tidligere hadde skuespilleren nemlig uttalt at han ikke fikk lov til å klippe håret sitt på grunn av rollen.

At han nå har latt håret gro igjen, får altså seriens enorme fanskare til å tro at Jon Snow returnerer til «Game of Thrones» i sesong seks.

«Godt å se at Kit Harington fortsatt hadde Jon Snow-håret sitt under Wimbeldon i dag. Dagen han klipper håret sitt, er dagen jeg endelig gir opp håpet», skriver Twitter-bruker @_is4belle.

«Kit har blitt en vandrende spoiler-alarm», mener @LordSnow.

LES OGSÅ: Sier ja til «Game of Thrones»-stjernens trekant-forslag

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer