Live-published photos and videos via Shootitlive

Justin Bieber:

Se bilder direkte fra Justin Biebers opptreden

Popstjernen er på plass i Stavanger.

(Seoghør.no): For femte gang er Justin Bieber (23) på norsk jord, og klokken 21:15 dukket den verdenskjente popstjernen opp på scenen på Forus Travbane i Stavanger.

  • Se direkte bilder fra konserten i bildekarusellen over!

Tross regn og blåst sto det ikke på stemingen blant publikum.

Det kan Se og Hør sin journalist på stedet, Sigbjørn Andreas Hofsmo, konstatere.

- Har det regnet mye her nylig? Spør Bieber fra scenen.

- Det suger. «Show must go on».

Ifølge Hofsmo skal popstjerna ha dratt en rolig ballade mens himmelen gråt over lykkelige fans.

Selv om konserten ofte blir omtalt som «Justin Bieber-konserten» var det en rekke andre store artister på scenen før han. Blant andre Nico og Vinz, Tix og Martin Garix, hvor sistnevnte fikk hele publikum med på en regndans.

- Garix har stavanger publikummet i sin hule sånd i en vill regndans, melder Se og Hør sin journalist på stedet, Sigbjørn Andreas Hofsmo.

Koste seg med motorkross

Før den 23 år gamle popstjernen entret scenen ladet han opp med å kjøre motorcross.

Det avslørte Fredrik Ingebrigtsen, daglig leder i MC-butikken Allsupermoto på sin Facebook-side etter at han fikk en noe uvanlig telefon.

«Syke dag!. Klokkå 16 ringte ein Amerikanske fyr å sa an va med Justin Bieber og at an ville kjøra cross. Samla sammen ein gjeng å sammen arrangerte me kjøring for maen å han elska det, evig takknemmlig og utrolig hyggelige fyr».

Til Seoghør.no sier Ingebrigtsen at det ikke var tvil om at Bieber koste seg.

Saken fortsetter under bildet.

KJØRTE MOTORCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat
KJØRTE MOTORCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat Vis mer

- De fikk kose seg på Varhaug en god time sør for Stavanger på trailsykkler både på bane og litt utenfor løypene. Det var helt tydelig at Bieber trivdes. Han var utrolig takknemlig for at vi lånte bort utstyret vårt til ham, og takket oss gjentatte ganger.

Videre etter motorkross-morroa dukket pluttselig popstjernen opp på gårdseiendommen til familien Årdal Nesvik, hvor Seline (10) og Lars Joakim (8) Årdal Nesvik fikk et privat møte med «Baby»-sangeren.

- Mannen min hadde fått telefon fra noen som spurte om det var greit å kjøre over eiendommen vår. Han sa ja, men glemte å si fra til meg, forteller barnas mor til Seoghør.no

- Da jeg så det var noe som skjedde der nede, så gikk jeg for å se hva det var. Da oppdaget jeg at det var Justin Bieber. Han var en hyggelig ung mann.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

LES OGSÅ: Her er Justin Biebers største skandaler i Norge