Se bildene fra Drews hemmelige bryllup

Den gravide Hollywood-stjernen Drew Barrymore gikk til alters i spesialsydd Chanel-kjole.

FORELSKET: Will Kopelman og Drew Barrymore viste tydelig sin lykke da de forlot sin egen bryllupsfest i 2-tiden lørdag. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Will Kopelman og Drew Barrymore viste tydelig sin lykke da de forlot sin egen bryllupsfest i 2-tiden lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Charlie's Angels»-stjernen Drew Barrymore (37) valge en liten og privat seremoni i sitt hjem i Montecito, California, da hun lørdag giftet seg med kjæresten Will Kopelman.

Til tross for hemmelighetskremmeriet har de første detaljene og bildene fra bryllupet nå begynt å lekke ut, og avslører at Drew så svært elegant ut i sin spesialsydde Chanel-brudekjole fra designeren Karl Lagerfeld.

Foran en gjesteliste som inkluderte «Charlie's Angels»-kollegaen Cameron Diaz, «Legally Blonde»-skuespilleren Reese Witherspoon og talkshow-verten Jimmy Fallon, ga gravide Reese sitt «ja» til kjæresten, som hun har datet i ett år.

Ifølge E! Online var også smykkene Drew brukte i seremonien, som varte i 45 minutter, fra Chanel.


Etterpå tok paret sine bryllupsbilder i hagen, før de startet middagen og den påfølgende festen.

Der spilte et band 80-talls musikk, fordi det er Drews favoritt-epoke, ifølge nettstedet.

I 2-tiden forlot det nye ekteparet gjestene i en svart Mercedes og reiste til ranchen San Ysidro i nærheten, hvor de tilbragte bryllupsnatten.

Foreløpig er det ikke kjent hvor de skal tilbringe hvetebrødsdagene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er de mann og kone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer