Kardashian-søstrene:

Se bildene fra den ekstravagante luksusferien

Kourtney tok med eksen på ferie, mens Khloé lot kjæresten bli hjemme etter utroskapsskandalen.

FAMILIEFERIE: Kourtney, sønnen Mason, Scott Disick, Kim Kardashian og Khloé (helt bakerst) så ut til å nyte sol og varme på den indonesiske øya Bali. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFERIE: Kourtney, sønnen Mason, Scott Disick, Kim Kardashian og Khloé (helt bakerst) så ut til å nyte sol og varme på den indonesiske øya Bali. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et turbulent år for flere av Kardashian-søstrene. Khloé Kardashian (34) har vært gjennom kjærlighetsdrama etter utroskapsskandale, mens Kourtney Kardashian (39) ble singel igjen i august.

Og når ting er tøft, er det vel lite som hjelper mer enn en luksuriøs ferie til varmere strøk.

Nylig reiste dermed Khloé og Kourtney, i tillegg til søsteren Kim (38), sammen med barna sine til eksotiske Bali for å pleie sjel og sinn.

Ifølge E!News var ferien arrangert i forbindelse med Kims 38-årsdag i slutten av oktober, og etter bildene å dømme, benyttet gjengen dagene til omvisning på øya, båtturer og solfylte dager på stranda.

Saken fortsetter nedenfor.

Reiste med eksen

Kourtney, som i august dumpet kjæresten Younes Bendjima (25), var på plass med sine tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer