Se bildene fra Blunts bryllupsfest!

«You're Beautiful»-sangeren danset brudevals på Ibiza.

TOPP STEMNING: Smilene satt løst, da James Blunt og hans kone Sofia inviterte til bryllupsfest på Ibiza. Foto: Fame Flynet
TOPP STEMNING: Smilene satt løst, da James Blunt og hans kone Sofia inviterte til bryllupsfest på Ibiza. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag feiret den britiske artisten James Blunt (40) nok en gang kjærligheten, da han og kona Sofia Wellesley (31) ble velsignet på den spanske øya Mallorca.

Paret inngikk nemlig ekteskap i London 5. september - dagen etter at de to hadde vært til stede på Elton Johns (67) årlige End of Summer party, skriver DailyMail.

Men først nå har paret hatt tid til å be slekt og venner med på fest. Og fest ble det til gagns, på den berømte partyøya Ibiza.

Til tross for at brudefølget fikk en dårlig start da flyet til Ibiza ble forsinket, steg stemningen da de fikk se festlokalet som herr og fru Blunt hadde satt opp på stranda.

Flere av bryllupsgjestene lot seg friste til å ta på badeskjorts under dressjakken, og som Seoghør.nos bilder viser, ble det mye latter og sang til langt ut på natten...

Se bilder fra festen her

James Blunt og Sofia Wellesley begynte å date i 2012, og «You’re Beautiful»-sangeren gikk ned på kne i juleferien i fjor.

- Jeg er veldig lykkelig sammen med Sofia. Det kreves en sterk person for å takle det å være sammen med noen som jobber med musikk, og som samtidig er en kjent person. Jeg er heldig som har henne, har Blunt tidligere uttalt, ifølge ContactMusic.

I desember, kort tid før forlovelsen fant sted, gjestet James Blunt Oslo i forbindelse med Nobelkonserten i Oslo Spektrum. Det var «Homeland»-stjernen Claire Danes (35) som ledet festkonserten.

Sofia er barnebarnet til Arthur Valerian Wellesley (99), hertug av Wellington.

LES OGSÅ: Forlovet seg på juleferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer