Se Beckhams hete H&M-bilder

- Jeg gleder meg veldig til å vise frem den nye H&M-kampanjen, sier kjekkasen.

DEN FØDTE MODELL: I tillegg til kolleksjonen"Modern Essentials selected by David Beckham" har fotballproffen også laget en ny kolleksjon med bodywear for H&M for våren 2015. Begge kolleksjonene lanseres globalt i butikker og online på www.hm.com 5. mars. Foto: Kampanjebilder Hennes & Mauritz
DEN FØDTE MODELL: I tillegg til kolleksjonen"Modern Essentials selected by David Beckham" har fotballproffen også laget en ny kolleksjon med bodywear for H&M for våren 2015. Begge kolleksjonene lanseres globalt i butikker og online på www.hm.com 5. mars. Foto: Kampanjebilder Hennes & Mauritz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (39) har gjort stor suksess med undertøyskolleksjonen «David Beckham Bodywear» for Hennes & Mauritz.

Nå utvider fotballstjernen og det svenske klesmerket samarbeidet ytterligere.

Denne gangen lanserer de en hel kleskolleksjon sammen for å skape en ny og oppdatert garderobe for menn.

«H&M utvider sitt langsiktige samarbeid med sports- og stilikonet David Beckham. For våren 2015 har David valgt ut sine favoritter fra kolleksjonen “Modern Essentials at H&M”, og skapt kolleksjonen “Modern Essentials selected by David Beckham”. Dette er en naturlig videreutvikling av samarbeidet mellom David og H&M etter suksessen med “David Beckham Bodywear”, og vil gjøre det mulig for menn over hele verden å ta del i Davids anerkjente stilsans», står det i en pressemelding fra H&M.

 

Beckham selv er også svært stolt over den nye kampanjen som er regissert av den kjente filmregissøren Marc Forster.

«Det er veldig spennende at jeg kan utvide samarbeidet med H&M ved å velge ut favorittplagg fra vårens Modern Essentials-kolleksjon. Hvert plagg i kolleksjonen er klassiske og stilfulle favoritter som vil komplettere enhver manns garderobe.

VELKLEDD PAR: Både David og kona Victoria Beckham er kjent for sin sans for stil og design. Foto: Stella Pictures
VELKLEDD PAR: Både David og kona Victoria Beckham er kjent for sin sans for stil og design. Foto: Stella Pictures Vis mer

Marc Forster er en av mine favorittregissører og jeg gleder meg veldig til å vise frem den nye H&M-kampanjen», sier David Beckham i pressemeldingen.

Skryter av Beckham

Marc Foster, som blant annet har regissert Hollywood-filmer som «Monster’s Ball», «Finding Neverland», «The Kite Runner», og «World War Z», får ikke skrytt nok av jobben firebarnsfaren gjorde da de filmet kampanjen.

- David er en ekte og snill person som alltid kommer inn som et friskt pust, sier hei til alle på settet og er klar til å jobbe. Enkelt sagt: Han er profesjonell. Man skulle tro han hadde brukt alle disse årene til å lage filmer i stedet for å spille fotball, forteller Foster i et intervju med H&M.

Det er snart to år siden Beckham la opp som fotballspiller, men hans mange sponsoravtaler gjør ham til en svært rik pensjonist. I 2013 tjente superstjernen nærmere 300 millioner kroner - takket være lukrative avtaler med blant annet H&M og Adidas.

 

LES OGSÅ: Beckham fikk datteren til å stråle i regnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer