Se Beckhams hete H&M-bilder

- Jeg gleder meg veldig til å vise frem den nye H&M-kampanjen, sier kjekkasen.

DEN FØDTE MODELL: I tillegg til kolleksjonen"Modern Essentials selected by David Beckham" har fotballproffen også laget en ny kolleksjon med bodywear for H&M for våren 2015. Begge kolleksjonene lanseres globalt i butikker og online på www.hm.com 5. mars. Foto: Kampanjebilder Hennes & Mauritz
DEN FØDTE MODELL: I tillegg til kolleksjonen"Modern Essentials selected by David Beckham" har fotballproffen også laget en ny kolleksjon med bodywear for H&M for våren 2015. Begge kolleksjonene lanseres globalt i butikker og online på www.hm.com 5. mars. Foto: Kampanjebilder Hennes & Mauritz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (39) har gjort stor suksess med undertøyskolleksjonen «David Beckham Bodywear» for Hennes & Mauritz.

Nå utvider fotballstjernen og det svenske klesmerket samarbeidet ytterligere.

Denne gangen lanserer de en hel kleskolleksjon sammen for å skape en ny og oppdatert garderobe for menn.

«H&M utvider sitt langsiktige samarbeid med sports- og stilikonet David Beckham. For våren 2015 har David valgt ut sine favoritter fra kolleksjonen “Modern Essentials at H&M”, og skapt kolleksjonen “Modern Essentials selected by David Beckham”. Dette er en naturlig videreutvikling av samarbeidet mellom David og H&M etter suksessen med “David Beckham Bodywear”, og vil gjøre det mulig for menn over hele verden å ta del i Davids anerkjente stilsans», står det i en pressemelding fra H&M.

 

Beckham selv er også svært stolt over den nye kampanjen som er regissert av den kjente filmregissøren Marc Forster.

«Det er veldig spennende at jeg kan utvide samarbeidet med H&M ved å velge ut favorittplagg fra vårens Modern Essentials-kolleksjon. Hvert plagg i kolleksjonen er klassiske og stilfulle favoritter som vil komplettere enhver manns garderobe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer