Se årets morsomste Super Bowl-reklamer

Arnold Scwarzenegger, Scarlett Johansson og Ellen DeGeneres er noen av stjernene som er med i «verdens dyreste reklamefilmer».

SEOGHØR.NO:Super Bowl, finalen i amerikansk fotball, er for mange amerikanere årets høydepunkt.

Men det er ikke bare selve kampen som interesserer TV-seerene. Like populære er finalens reklamevideoer.

TV-selskapet NBC tar i gjennomsnitt 20 millioner kroner for 30 sekunders sendetid. Svære aktører som Volvo, SodaStream, Ford og Beats er bare noen av reklamefilmene. Felles for de alle fleste er at kjendiser spiller hovedrollen i reklamen.

Under søndagens finale fikk vi blant annet se Scarlett Johansson (28), Zlatan Ibrahimovic (32), Arnold Schwarzenegger (66), Carmen Electra (41), U2 og Ellen DeGeneres (56).

REKLAMEMANN: Actionhelten Arnold Scwarzenegger vekker oppsikt som en langhåret bordtennisspiller i reklamefilmen for Bud Light. Foto: Skjermdump Youtube
REKLAMEMANN: Actionhelten Arnold Scwarzenegger vekker oppsikt som en langhåret bordtennisspiller i reklamefilmen for Bud Light. Foto: Skjermdump Youtube Vis mer

I tillegg ble tre av hovedrolleinnehaverene fra TV-serien «Under samme tak», John Stamos (50), Dave Coulier (54) og Bob Saget (57), gjenforent i løpet av 30 morsomme sekunder.

Filmstjernen Lawrence Fishburne (52) gjør comeback i sin rolle som Morpheus fra «Matrix» og gir et ektepar et vanskelig valg.

Av nordiske innslag finner vi Zlatan Ibrahimovic og hans reklamefilm for bilmerket Volvo. Zlatan skal angivelig ha fått 10 millioner kroner for innsatsen.

Mest oppmerksomhet har derimot Scarlett Johansson fått for sin reklame for SodaStream. Den amerikanske skuespillerens reklamefilm var så kontroversiell at den måtte klippes om før den amerikanske TV-kanalen turte å sende den på lufta.

SENSURERT: Scarlett Johanssons reklamefilm for SodaStream ble for sterk kost for NBC. Foto: Skjermdump Youtube
SENSURERT: Scarlett Johanssons reklamefilm for SodaStream ble for sterk kost for NBC. Foto: Skjermdump Youtube Vis mer

Grunnen var at Scarlett kommer med et lite stikk mot SodaStreams konkurrenter, Coca Cola og Pepsi, på slutten av reklamefilmen.

- Sorry Coke og Pepsi, sier filmstjernen.

Se smakebiter fra alle de morsomme reklamefilmene øverst i saken.

Se kjendisene som elsker Super Bowl her:

 

 

 

LES OGSÅ:   «Seinfeld» gjenforent under Super Bowl