Se Anna Nicoles familie

Anna Nicole Smiths nære venn og advokat går nå ut og fortelller at han er babyens far.

BARNEFAREN: Anna Nicole og advokaten Howard K. Stern holdt forholdet sitt skjult i lang tid. Foto: All Over Press
BARNEFAREN: Anna Nicole og advokaten Howard K. Stern holdt forholdet sitt skjult i lang tid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tilsto på live-TV!

SEHER.NO: Han er mannen vi alltid ser i bakgrunnen når Anna Nicole Smith (38) opptrer i offentlighetens søkelys, enten det er i rettssak mot svigerfamilien eller når hun ligger på fødestua med sitt nyfødte barn. Nå viser det seg at Howard K. Stern er mer enn Anna Nicoles beste venn, støttespiller og advokat. De har nemlig et kjærlighetsforhold og han er far til den tidligere Playboy-modellens nyfødte datter.

På CNNs Talkshow "Larry King Live" tirsdag kveld innrømte han at han er barnefaren.

- Anna og jeg har et forhold og vi elsker hverandre, og det har vart i lang tid. Men på grunn av mitt engasjement som hennes advokat har vi valgt å holde det skjult, sa han på TV.

Howard sa at både han og Anna Nicole er sikre på at han er barnefaren.

- På grunn av fødselstidspunktet er det ikke tvil i vår sjel.

LES MER: PAPARAZZI-FOTOGRAF PÅSTO HAN VAR FAREN

Tidligere har kjendisreporter og -fotograf Larry Birkhead gått ut og hevdet at han er faren og at Anna Nicole har gitt ham beviser for det. Howard påstår at Larry aldri var kjæreste med Anna Nicole, men vil ikke kommentere om de hadde et seksuelt forhold.

Howard sier også i intervjuet at han og Anna Nicole skal gifte seg etter hvert, men akkurat nå har de en tøff tid å gå gjennom.

Bare timer etter at lille Danilynne Hope ble født, døde Anna Nicoles 20 år gamle sønn Daniel.

Den tidligere Playboy-modellen strålte med familien rundt seg da hennes eneste sønn besøkte henne på sykehuset. Sammen poserte de smilende foran kamera, og Daniel var tydelig kry over endelig å ha blitt storebror. 

SE MER: DE RØRENDE BILDENE AV DANIELS SISTE TIMER


Se og Hør viser her de eksklusive bildene av de lykkelige timene på sykehuset da Daniel kom på besøk for å se sin lille søster.

Men bare timer senere ble familieidyllen forvandlet til et mareritt. Daniel ble funnet død på sykehusrommet til moren. Legene kjempet i 20 minutter, men livet sto ikke til å redde.

LES MER: ANNA NICOLE I DYP SORG

Mystisk dødsfall
Nå vil Anna komme til bunns i omstendighetene rundt den unge sønnens bortgang. Hun stoler nemlig ikke på den lokale patologen som kaller dødsfallet mystisk. Og teoriene florerer allerede. Den danske avisen B.T. skriver at det kanskje dreier seg om hevnaksjon fra den avdøde milliardær-ektemannens familie.

Smith leide inn ekspertlegen som foretok obduksjon på Elvis Presley, Cyril Wecht (75), for å slå tilbake mot ryktene. Han avslører at unggutten hadde kjærlighetssorg, og gikk på antidepressive midler. Daniel hadde dessuten vært inn og ut av sykehus den siste måneden, og bare dager før var han lagt inn på akutten med økt hjerterytme.

SE VIDEO:  "HAN TOK IKKE SITT LIV"

En teori er at det kan være kombinasjonen av både sovemedisin og antidepressiva som tok livet av Daniel.

Men legen avviser at det dreier seg om selvmord.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer