DEKORERTE SKO: Kronprinsesse Mette-Marit og Guri Schanke har begge falt for de brune skinnstøvlettene med blondekant fra det italienske motehuset Ermanno Scervino. Mette-Marit bruke de på skolebesøk i 2012, mens Guri viste de fram på premiere forrige uke. Begge kombinerte med kamelfargede kåper. Foto: Geir Egil Skog/Andreas Fadum/Se og Hør
DEKORERTE SKO: Kronprinsesse Mette-Marit og Guri Schanke har begge falt for de brune skinnstøvlettene med blondekant fra det italienske motehuset Ermanno Scervino. Mette-Marit bruke de på skolebesøk i 2012, mens Guri viste de fram på premiere forrige uke. Begge kombinerte med kamelfargede kåper. Foto: Geir Egil Skog/Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Se – de har prikk lik smak

Mette-Marit og Guri Schanke falt for de samme luksusskoene.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) og artist Guri Schanke (51) har en rekke felles venner. Senest i august var de begge gjester i bryllupet til Mette-Marits bror Per Høiby.

Men vennekrets er ikke det eneste de to blondinene har tilfelles. Begge er interessert i klær og moter og faktisk har de flere av de samme luksusvarene i sin private garderobe.

Guri stilte i støvletter fra den italienske designeren Ermanno Scervino da musikalen «Billy Elliot» hadde premiere i Oslo forrige uke. Dermed følger hun i Mette-Marits fotspor… Kronprinsessen brukte nemlig de samme støvlettene da hun besøkte Fyrstikkalleen skole i Oslo i 2012.

De spesielle støvlettene med blondekant øverst selges hos butikken Garbo i Bogstadveien. Der opplyser de at skoene nå er utsolgt, men at de har hatt en pris på rundt 10–11 000 kroner.

Ermanno Scervino er en designer som er mest kjent for sien vakre kjoler. Blant annet kledde han opp bruden da den blinde operasangeren Andrea Bocelli giftet seg i vår.

VESKEFINE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte med to vesker over armen da hun besøkte Molde nylig. Den mørkeblå modellen er fra Céline. Guri Schanke har den samme vesken i offwhite og sort skinn.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
VESKEFINE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte med to vesker over armen da hun besøkte Molde nylig. Den mørkeblå modellen er fra Céline. Guri Schanke har den samme vesken i offwhite og sort skinn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Mette-Marit og Guri har tydeligvis lik smak i vesker også. For begge har investert i en «Luggage»-veske fra det franske motehuset Céline. Vesken er en stor favoritt hos Hollywood-stjernene og koster rundt 17 000 kroner.

Guri viste fram sin sort-hvite veske på den røde løperen i fjor høst. Som Se og Hør kunne avsløre tidligere i høst, dukket Mette-Marit opp med mørkeblå variant av samme modell da hun nylig besøkte Molde. Kronprinsessens utgave er i semsket skinn, mens Guris er i glatt skinn.

Sist gang Mette-Marit var i søkelyset for sin garderobe var da hun deltok på Fretex’ gjenbruksdager i Fredrikstad og Bergen. Der svarte hun for første gang på spørsmål om hva hun hadde på seg. Og hun kunne også avsløre at sønnen Marius Høiby (17) gjerne låner mammas klær.

LES OGSÅ: Mette-Marits første selfie