Se - så store de er blitt

Tre år har gått siden deres berømte pappa, Michael Jackson, døde av en overdose.

SUNN UNGDOM: Blanket, Paris og Prince er i ferd med å få en normal oppvekst, etter at den berømte faren deres ble revet vekk i 2009. Foto: Stella Pictures
SUNN UNGDOM: Blanket, Paris og Prince er i ferd med å få en normal oppvekst, etter at den berømte faren deres ble revet vekk i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popkongen Michael Jacksons tre barn Prince (15), Paris, (14) og Blanket (10) levde et overbeskyttet liv sammen med pappa.

De fikk privatundervisning hjemme og ble kun sett utendørs iført masker – helt til 50-åringen døde av en overdose av narkosemiddelet Propofol 25. juni for tre år siden.
 
Siden den gang har to av de etterlatte barna rukket å bli tenåringer og begynt på vanlig skole sammen med jevnaldrende. Nå lever de et mer normalt liv hjemme hos bestemor Katherine Jackson (82).
 
Nylig fortalte Paris til talkshowdronningen Oprah Winfrey (58) at hun er som tenåringer flest, hun har sin egen Twitter-konto, spiller fotball og går på konserter.
 
Storebror Prince drømmer om å bli skuespiller og regissør, mens lillebror Blanket elsker å trene karate.
 
– Pappas død blir aldri lettere å takle, fortalte den tapre 14-åringen til Winfrey.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg blir mobbet på skolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer