Se - så lik han er pappa

Arnold Schwarzeneggers sønn i ferd med å vokse opp til å bli sin fars dobbeltgjenger!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Hele verden gikk i grus for Arnold Schwarzenegger (66) og familien for halvannet år siden. Da krevde nemlig kona Maria Shriver (57) skilsmisse umiddelbart – da han innrømte å ha fått barn med deres betrodde hushjelp gjennom mange år.

Kona konfronterte ham i et hastemøte med en ekteskaps-rådgiver, etter å ha lagt merke til at hushjelpen Mildred Baenas (52) sønn Joseph (16) minnet stadig mer om ektemannen i trekkene.

Se - så lik han er pappa

Gutten var til slutt så lik ham selv at det ikke var mulig å holde hemmeligheten lenger.

– Likheten var så påfallende, at jeg ikke tvilte på at han var min sønn, forteller fembarnspappaen i selvbiografien «Min utrolige livshistorie».

– Jeg sa til terapeuten «Ja, det er sant». Så vendte jeg meg mot Maria. «Det er mitt barn. Det skjedde for 14 år siden. Jeg visste ingenting om det i starten, men jeg har visst det i flere år nå», forteller kjempen i selvbiografien.

EKTESKAPET RAKNET: Maria Shriver krevde umiddelbar skilsmisse da hun fant ut at ektemannen gjennom 25 år hadde bedratt henne. Foto: All Over
EKTESKAPET RAKNET: Maria Shriver krevde umiddelbar skilsmisse da hun fant ut at ektemannen gjennom 25 år hadde bedratt henne. Foto: All Over Vis mer

Nå har tenåringen blitt stor – og er om mulig enda mer lik sin berømte kroppsbyggerfar. Her er Joseph avbildet sammen med mamma Mildred på 16-årsdagen hans.

 

Kjærlighetsbarnet tilbragte 16-årsdagen sin sammen med hushjlpmammaen Mildred Baena på et kjøpesenter i Los Angeles. Foto: All Over
Kjærlighetsbarnet tilbragte 16-årsdagen sin sammen med hushjlpmammaen Mildred Baena på et kjøpesenter i Los Angeles. Foto: All Over Vis mer

Nå vil han også ta seg av sin yngste sønn.

– Jeg hadde sveket alle sammen. Joseph også – jeg stilte ikke opp for ham da han trengte faren sin som mest, innrømmer Arnold.

Ifølge TMZ skal den tidligere MR. Olympia-giganten ha kjøpt treningsapparater og innredet et eget helsestudio i huset til sønnen. Det gir åpenbart resultater.

Joseph er en ivrig svømmer og er allerede i ferd med å bli en kraftig muskelbunt – akkurat som faren sin!

Les også: Alvorlig skadet etter fall

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer