Se - nå er hun voksen

Fredag røk Signe Aarbostad Sørli ut av «The Voice», men mor og far kunne ikke skrytt mer av datteren.

NATURTALENT: Signe har alltid vært glad i sang og musikk.  Foto: Se og Hør
NATURTALENT: Signe har alltid vært glad i sang og musikk. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangfuglen Signe Aarbostad Sørli (21) ble fort en av favorittene til å vinne sangkonkurransen «The Voice» på TV2.

Selv om 21-åringen selv ikke er vant med et liv på scenen, er hun oppvokst i en familie som har flere år med bakgrunn i rampelyset. 

Mamma Sidsel Sørli (66) ble kjent for rollen som Ruth Narvestad i den suksessfulle NRK-serien «Borettslaget», mens pappa Svein Aarbostad (56) er musiker i jazzkvartetten «Hot Club de Norvège».

Ifølge TV2 har Signe drevet med musikk i flere år og spilt piano siden hun var seks år, og bildene viser at Spydeberg-jenta også har vokst opp til å bli en vakker, ung kvinne. 

Saken fortsetter under bildet

KJENT MOR: Signes mor, Sidsel, ble kjent i NRK-serien «Borettslaget». Her med Robert Stoltenberg.  Foto: NTB scanpix
KJENT MOR: Signes mor, Sidsel, ble kjent i NRK-serien «Borettslaget». Her med Robert Stoltenberg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stolte foreldre 

I 2010 prøvde Signe seg i sangkonkurransen «X Factor», men nådde ikke toppen. I år, fem år senere, kom hun helt til semifinalen av den populære konkurransen «The Voice».

Dessverre røk hun ut rett før målstreken, men skuespillermammaen kunne ikke skrytt nok av sin kjære datter. 

- Det er dette Signe vil drive med. Signe er veldig snill, søt og omtenksom. Hun er verdens beste datter, sier en stolt mor til Se og Hør. 

21-åringen hadde Espen Lind (44) som sin mentor i konkurransen. 

LES OGSÅ: The Voice-Kristian gikk ned 20 kilo på ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer