GRÅNER: En nyklippet Ben Affleck avslørte at han har så smått begynt å miste håret og fått en kledelig gråstenk.  Foto: All Over Press
GRÅNER: En nyklippet Ben Affleck avslørte at han har så smått begynt å miste håret og fått en kledelig gråstenk. Foto: All Over PressVis mer

Se - nå blir han grå

Og den 36 år gamle stjernen har begynt å miste håret.

SEHER.NO: Han ble en gang kåret til verdens mest sexy mann, nå begynner alderen å sette sitt preg på Hollywood-stjernen Ben Affleck også.

Med nyklippet sveis avslørte han at han så smått begynner å bli tynn i håret på issen, og et gråstenk er jevnt fordelt over resten av manken.

36-åringen venter nå sitt andre barn med kona Jennifer Garner. Fra før har de datteren Violet (2). Paret var nylig ute og handlet inn til familien og Jennifer så uforskammet sprek ut til å være i slutten av svangerskapet.

- Hun er fantastisk. Hun er kanskje den beste mor jeg kjenner, skryter hennes tidligere Alias-medspiller og gode venn Victor Garber.

Ben er for tiden opptatt med å spille den romantisk komedien "He's just not that into you" med Venner for livet-stjernen Jennifer Aniston.

Det er ikke usannsynlig at det er den travle småbarnstiden med våkenetter og tidsklemme som har satt sitt preg på Ben Affleck, men han kan trøste seg med at modne menn fortsatt regnes som sexy.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Nakenbader i stjernespekket film