Se - her er sønnen hennes

Så søte sammen! Madonna er stolt trebarnsmor.

DAVID: Her kjæler Madonna med sin nye sønn. Foto: Mirrorpix
DAVID: Her kjæler Madonna med sin nye sønn. Foto: Mirrorpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Madonna og ektemannen Guy Ritchie i forrige uke dro til Afrika, har ryktene om adopsjon versert  i mangfoldige medier verden over

Nå bekrefter flere nyhetstjenester, deriblant BBC News og AP, at 47-åringen har levert inn de offisielle adopsjonspapirene som endelig kan bekrefte ryktene: Madonna er trebarnsmor!

SE VIDEO: Mer om adopsjonen!

Kingston Kilembe, Malawias barneminister, bekrefter at sangeren og Guy torsdag leverte inn adopsjonspapirene, og at de har fullført prosedyrene foran en høyesterettsdommer i Lilongwe.

LES OGSÅ: Sharon Stone adopterer også en gutt!

Se og Hør Nett meldte onsdag at superstjernen har adoptert lille David (1), noe som trolig snart vil bli bekreftet av Madonna-leiren.

- Jeg er svært lykkelig. Som du kan se, så er landsbyen vår svært fattig, sier Davids pappa Yohane Banda (32) til The Sun.

Like lykkelig er nok vår alles "Material Girl;" - Hun var så lykkelig da hun bar rundt på barnet, sier en kilde til britiske The Sun.

LES OGSÅ: Redder Madonna og Guy ekteskapet med David?

Se og Hør skriver at David ble overgitt barnehjemmet da moren Marita døde like etter fødselen, bare 28 år gammel.

For år få dager siden visste ikke den lille om han kunne spise seg mett neste dag - men nå kan han se frem til et liv svært få mennesker i verden har sett maken til!

Madonna er nemlig god for over tre milliarder kroner, og er en av de aller mektigste personen i musikkbransjen ...

Fra før av har hun sønnen Rocco (6) og Lourdes (9).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer