Se - her bader gamlefar

Skuespiller Harvey Keitel lot dressen ligge igjen hjemme da han var på strandferie...

SETT PÅ MAGEN: Harvei Keitel brukte svømmebriller mens han plasket i vannet. Kroppsfiguren er ikke som den engang var. Foto: mavrixphoto.com
SETT PÅ MAGEN: Harvei Keitel brukte svømmebriller mens han plasket i vannet. Kroppsfiguren er ikke som den engang var. Foto: mavrixphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slappe dager!

"Reservoir Dogs"- stjernen Harvey Keitel (67) begynner å trekke på åra - noe som synes på kroppen hans. Men Harvey er ikke smittet av kroppsfikseringen i Hollywood. Filmtøffingen velger å eldes naturlig.

På badeferie i Miami lot Harvey skjorta falle i det varme været og dristet seg til flere svømmeturer i hotellets svømmebasseng.

- Den aldrende skuespilleren tok tiden på lengdene han svømte og virket som han var i ganske bra form, bortsett fra den esende magen, forteller ett øyenvitne til National Enquirer.

I tillegg til en del bilringer har det grå håret hans også fått vokse fritt de siste månedene, og det var lite som minnet om den barske kjendisen slik vi er vant med å se han i filmer som "Pulp Fiction" og "Head Above Water".

Etter å ha gumlet nedpå en appelsin tok han med seg sin israelske kone Daphne Kastner (44) og sønnen Roman (2) på sandstranda.

Daphne og Harvey giftet seg knappe tre uker etter at de møttes for første gang på en filmfestival.

Nå er det gått fem år, og følelsene er fortsatt like hete.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer