BOR SAMMEN IGJEN: Scott og Kourtney har vært fra hverandre i over et år, men bruddet var visst ikke ment til å vare. Nå hevder en kilde at paret bor sammen igjen, og at de ønsker seg nok et barn. 
BOR SAMMEN IGJEN: Scott og Kourtney har vært fra hverandre i over et år, men bruddet var visst ikke ment til å vare. Nå hevder en kilde at paret bor sammen igjen, og at de ønsker seg nok et barn. Vis mer

Kourtney Kardashian og Scott Disick:

Scott og Kourtney flytter sammen, og har et helt spesielt ønske for fremtiden

Kourtney Kardashian og Scott Disick klarte ikke avstanden mer. 

SEOGHØR.NO: I juli i fjor kom sjokknyheten alle Kardashian-fans nærmest så på med vanntro - Kourtney Kardashian (37) og Scott Disick (33) hadde gått fra hverandre.

Paret hadde da vært sammen i ni år, og hadde fått tre, friske barn. Mason (6), Penelope (4) og Reign (1 1/2) måtte da leve uten faren sin, som flyttet ut etter bruddet.

Nå skal ting imidlertid ha forandret seg for det tidligere superparet.

- Bor sammen

I denne sesongen av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» har man sett at Kourtney og Scott har hengt mer og mer sammen, og det kan virke som dette har vært med på å helbrede den ødelagte romansen mellom dem.

Ifølge en kilde People har snakket med, har de to ekskjærestene nemlig endret sivilstatusen sin. De skal være sammen igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKER FLERE BARN: En kilde hevder at Kourtney og Scott nå bor sammen, men det stopper ikke der. For å feire den gjenoppdagede kjærligheten, ønsker de nå seg enda et barn. Her er de sammen med sønnen Mason. Foto; NTB scanpix
ØNSKER FLERE BARN: En kilde hevder at Kourtney og Scott nå bor sammen, men det stopper ikke der. For å feire den gjenoppdagede kjærligheten, ønsker de nå seg enda et barn. Her er de sammen med sønnen Mason. Foto; NTB scanpix Vis mer

Kilden forteller at de nå bor sammen, og at de virker «veldig lykkelige» sammen. Men det stopper ikke der for det velkjente paret. Kilden røper også til magasinet at de ønsker å gi bestemor Kris Jenner nok en overraskelse - et fjerde barnebarn.

Forrige helg tilbragte paret i Cabo San Lucas i Mexico sammen med barna. Da fortalte en kilde nære paret at Scott forsøkte sitt beste på å få i gang gnisten mellom han og Kourtney igjen.

- Han overrasket henne og tok henne med på denne turen, sa kilden da.

Motstridene beskjeder

Til In Touch Weekly fortalte en kilde i starten av november at Scott ikke har drukket alkohol på flere uker, og at han jobber hardt for å vinne tilbake familien sin.

Det er nemlig den kjekke «lorden» sin utagerende festing som har skapt flest problemer for forholdet deres.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MED BARNA PÅ TUR: Kourtney Kardashian har tre barn, og det hersker ingen tvil om at hun elsker dem alle. Her er de på Cuba tidligere i år.Foto: NTB scanpix 
MED BARNA PÅ TUR: Kourtney Kardashian har tre barn, og det hersker ingen tvil om at hun elsker dem alle. Her er de på Cuba tidligere i år.Foto: NTB scanpix  Vis mer

Det har imidlertid vært flere motstridene kilder til dette den siste tida. Tidligere i november kunne Seoghør.no skrive at det hadde vært en full isfront mellom de to, da begge møtte opp til sønnen Masons kunstskole.

De skal ha ankommet og dratt fra stedet hver for seg, noe som kan virke som det er dårlig stemning mellom eks-paret, ifølge Daily Mail.

De har tidligere tilsynelatende ikke har hatt noen problemer med å omgås - i hvert fall ikke når det er for barnas skyld.

Koblet med yngre mann

Selv om Scott flere ganger har uttrykket at han ønsker å ordne opp i problemene med eksen, har ikke det stoppet ham fra å treffe andre skjønnheter.

Det siste året har han blitt observert sammen med flere forskjellige kvinner.

Det samme gjelder for øvrig Kourtney selv, som senest for et par uker siden ble koblet med 14 år yngre Younes Bendjima (23).

- Det er fortsatt tidlig for dem, men de nyter hverandres selskap, sa en kilde til The Sun.