Scott Disick og Sofia Richie:

Scott Disicks kyss gikk ikke helt som planlagt

Da Sofia Richie fikk nok, tok kompisen over.

(Se og Hør): I helgen la Scott Disick (34) og Sofia Richie (19) et lokk på alle bruddryktene rundt dem.

De to turtelduene ble nemlig observert i Miami i helgen, hvor Scott prøvde å gi sin unge flamme et hett kyss.

Planen gikk imidlertid ikke helt som den skulle. Sofia vridde seg nemlig bort fra stjernens armer, til tross for at han ikke ga seg med det første.

19-åringen forlot balkongen, etter at Scott i lengre tid forsøkte å kysse henne. Da måtte han trolig se seg rundt for en annen mulighet, og det så ut til at 34-åringen storkoste seg likevel.

  • Se video øverst i saken

Det gikk nemlig ikke mange sekundene før Scott la armene rundt kompisen David Einhorn som sto sammen med dem på balkongen. De to så ut til å lekeslåss, samtidig som de klemte hverandre.

Scott og livvakten delte også en dans på balkongen og svingte seg i hverandres armer før de gikk etter Sofia.

Saken fortsetter under bildene.

FORELSKET: Scott og Sofia er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre når de er ute. Foto: Splash News
FORELSKET: Scott og Sofia er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre når de er ute. Foto: Splash News Vis mer
KYSS: De to turtelduene får ikke nok av hverandre. Foto: Splash News
KYSS: De to turtelduene får ikke nok av hverandre. Foto: Splash News Vis mer

Bruddrykter

Tidligere denne måneden så det derimot ut til at forholdet mellom de to Scott og Sofia hadde tatt slutt, ifølge Radar Online.

Ifølge nettsiden hadde ikke duoen blitt sett sammen på flere uker, og flere kilder hevdet at romansen var over for godt.

- Scott ble lei av Sofias barnslige oppførsel, og han er tydeligvis ikke over Kourtney ennå, skal en kilde ha uttalt til nettstedet.

Ryktene om et mulig brudd blusset opp ikke lenge etter at Sofia og Scott tilbragte tid sammen i den romantiske byen Venezia.

Video: Splash News Vis mer

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene i Venezia.

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte ikke heller hun å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

Selv om faren til Sofia har gitt uttrykk for at han ikke er like begeistret for det nye forholdet til datteren, ser det imidlertid ut til at Scott og Sofia nyter hverandres selskap og morer seg med både italiensk is og shopping.

Sofia, datteren til 80-tallshelten Lionel Richie, har lenge vært taus om sitt forhold til Scott, helt til hun i september ble sett kyssende med realitystjernen i Miami.

Turbulent forhold

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian (38) i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

Sammen har duoen de tre barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), og ifølge en kilde til TMZ skal Kourtney ikke ha noe imot at Scott har gått videre.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, uttalte en kilde til TMZ som skal være en nær venn av Kourtney Kardashian.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Avslørte kjendis-pappaens babynyhet