Scott Disick og Sofia Richie:

Scott Disick skal ha svartnet da Sofia snakket med eksen

- Da Scott så dem snakke, svartnet han helt.

KRANGEL: Ifølge en kilde skal det ha oppstått krangel mellom Scott Disick og Sofia Richie under deres romantiske tur til Aspen. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL: Ifølge en kilde skal det ha oppstått krangel mellom Scott Disick og Sofia Richie under deres romantiske tur til Aspen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det mystiske forholdet mellom Scott Disick (34) og Sofia Richie (19) ble i løpet av fjoråret en definitiv snakkis i Hollywood.

Det ble nemlig skrevet rader opp og ned om kjendisparet - ikke minst på grunn av aldersforskjellen på 15 år.

Selv om paret har hatt sine stunder, gikk Scott og Sofia inn i det nye året sammen. De bestemte seg for å feire i Aspen i USA.

Ifølge Page Six gikk det derimot ikke plettfritt for seg i ferieparadiset. På et tidspunkt skal Scott Disick nemlig ha svartnet totalt av sjalusi.

Ville forlate festen

Paret skal nemlig ha snublet på Sofias gamle flamme, motorprofilen Lewis Hamilton (32).

Sofias ekskjæreste befant seg nemlig på samme fest. Han skal ha spilt biljard og Sofia skal ha stoppet for å prate med ham.

Ifølge flere kilder skal Scott deretter ha gått bananas.

- Da Scott så dem snakke, svartnet han helt. Han gikk helt bananas. Han ble veldig sjalu og insisterte på at Sofia og ham skulle forlate festen umiddelbart, sier en kilde til nettstedet.

Advokaten til Lewis har derimot en hele annen versjon.

Saken fortsetter under:

KJÆRESTER: Det var i juni romanseryktene mellom Sofia Richie og Scott Disick begynte å svirre. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Det var i juni romanseryktene mellom Sofia Richie og Scott Disick begynte å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Selv om Hamilton var i Aspen for ferien, var det ingen sjalusi, ingen intriger og ikke noe problem. Som Richie selv har bekreftet, var det en vennlig og høflig utveksling av ord, sier advokaten til Page Six.

Delte romantiske bilder

Det så tilsynelatende heller ikke til at duoen var berørt av noe dramatikk. Fra både Sofia og Scott sine Instagram-kontoer delte paret flittig bilder fra turen.

- Elsker deg ungen, skriver hun på et bilde av seg selv og kjæresten på flyplassen i ski-eldoradoet Aspen i Colorado.

Også Scott har ikke lagt skjul på at han er svært forelsket om dagen. «Keeping up with the Kardashians»-profilen la for tre dager siden ut et bilde av seg og Sofia på vei til Aspen i et privatfly med teksten «En helt ny nyttårsfølelse».

Også Scott har ikke lagt skjul på at han er svært forelsket om dagen.

«Keeping up with the Kardashians»-profilen la ut et bilde av seg og Sofia på vei til Aspen i et privatfly med teksten «En helt ny nyttårsfølelse».

Saken fortsetter under:

I’m on a whole new year vibe

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Forelsket

På sine tidligere turer har heller ikke duoen vært redd for å vise sine følelser for hverandre.

​I oktober ble nemlig Scott og Sofia observert på en romantisk tur til Venezia.

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene i Venezia.

Saken fortsetter under:

Video: Splash News Vis mer

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte ikke heller hun å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

Hyller Scotts nye kjæreste

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian (38) i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

Sammen har duoen de tre barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), og ifølge en kilde til TMZ skal Kourtney ikke ha noe imot at Scott har gått videre.

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, uttalte en kilde til TMZ som skal være en nær venn av Kourtney Kardashian.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skrev nettstedet.

Scott har nemlig slitt med store alkoholproblemer og har vært inn og ut av rehab opptil flere ganger.

Det er ikke bare Scott som oser av forelskelse om dagen. Kourtney har også gått videre etter det flere år lange av- og på- forholdet, og har den siste tiden blitt hyppig avbildet sammen med hennes nye flamme, Younes Bendjima (24).

Paret har datet siden mai, og har blant annet tidligere pleiet sine franske følelser under en romantisk båtferie i Middelhavet.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

LES OGSÅ: Fotballstjernen var gift i 19 år - ble skilt på 25 sekunder