Scott Disick sjekker inn på rehab for andre gang

Kourtney Kardashians samboer Scott Disick sverger å få skikk på sitt ville partyliv en gang for alle.

REHAB: Scott Disick har nå sjekket inn på rehab. Nå skal han fikse problemet en gang for alle, har han uttalt.  Foto: All Over Press
REHAB: Scott Disick har nå sjekket inn på rehab. Nå skal han fikse problemet en gang for alle, har han uttalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Scott Disick (32) er kjent gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Sammen med Kourtney Kardashian (36) har han nemlig tre barn.

Foran TV-kameraene har Scott vakt oppsikt med sitt ville partyliv.

Nå har han bestemt seg for å sjekke inn på et rehab-senter i Costa Rica, melder TMZ.

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, skal realitykjendisen ha sagt til nettstedet.

LANDET: Her har Scott Disick landet i Costa Rica, og er klar for å starte behandlingen.  Foto: Splash News/ All Over Press
LANDET: Her har Scott Disick landet i Costa Rica, og er klar for å starte behandlingen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Dermed må Kourtney i en periode ta vare på Reign (3 mnd.), Mason (5) og Penelope (2) helt alene. Med litt hjelp fra hennes mange barnevakter selvfølgelig.

Innleggelsen skjer etter at Scott var i Atlantic City i helgen, hvor han skal ha drukket masse tequila og løpt opp på scenen og vært vill.

FLOTT: Behandlingsstedet oser av luksus.  Foto: RLAC/Splash News/ All Over Press
FLOTT: Behandlingsstedet oser av luksus. Foto: RLAC/Splash News/ All Over Press Vis mer

Behandlingsstedet skal være svært luksuriøst, med flotte restauranter, et stort spa og treningssenter.

Drakk på seg alkoholforgiftning

Dette er ikke første gangen Scott legger seg inn på rehab.

I fjor sommer festet han så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning. Anledningen var den forsinkede feiringen av stjernens 31-årsdag, skrev Daily Mail.

FAMILIE: Her er hele Kardashian-klanen sammen i California i 2006.  Foto: Photo Image Press / Splash News/ All Over Press
FAMILIE: Her er hele Kardashian-klanen sammen i California i 2006. Foto: Photo Image Press / Splash News/ All Over Press Vis mer

Kjæresten Kourtney Kardashian var derimot travelt opptatt med å være vertinne for ettårsfeiringen til niesen North West (1) hjemme i Calabasas.

Disick festet ifølge People på nattklubben 1Oak i The Hamptons 22. juni, der han sprøytet ned de andre gjestene med eksklusiv Veuve Clicquot-champagne.

Kilder sa til TMZ at han ble så overstadig beruset at han nesten ikke klarte å snakke, og at han fryktet at noen hadde hatt dop i drinken hans.

En tur på akuttavdelingen på Southampton Hospital fulgte, men legenes tester viste imidlertid at Disick selv hadde pådratt seg en klassisk alkoholforgiftning, skrev TMZ.

Episoden inntraff få dager etter at samboeren Kourtney, som altså venter parets tredje barn, kastet ham ut av leieboligen deres i luksuriøse Hamptons.

Paret skal ha kranglet om Disicks dårlige drikkevaner, som trolig har eskalert etter at han mistet begge foreldrene i løpet av to måneder.

LES OGSÅ: - Bruden så helt nydelig ut!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer