Scott Disick og Bella Thorne:

Scott Disick og Bella Thorne festet sammen i hemmelighet

Nå svirrer romanseryktene igjen rundt superparet.

PÅ BYEN: Scott Disick prøvde å skjule at han møtte Bella Thorne på nattklubb i Los Angeles tirsdag. Foto: NTB Scanpix
PÅ BYEN: Scott Disick prøvde å skjule at han møtte Bella Thorne på nattklubb i Los Angeles tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no) Forholdet mellom Scott Disick (34) og Bella Thorne (19) har tatt en ny vending etter at de to tirsdag festet sammen igjen i Los Angeles.

Romansen mellom Kourtney Kardashians eks-mann og den tidligere Disney-stjernen har vært ett av sommerens store samtaleemner i Hollywood.

I juni tok Scott med seg den Bella til Cannes i Frankrike, men paret så ut til å ha gått fra hverandre etter at hun forlot byen tidligere enn planlagt.

Kort tid etterpå kranglet de via media om hva som var årsaken til bruddet.

Se video av Scott og Bella på byen sammen i juni:

De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer

Bella hevdet hun forlot Cannes fordi Scott drakk for mye, mens kilder nær Disick hevdet han kastet ut Bella fordi hun «stinket».

Nå ser det imidlertid at alle tidligere synder er tilgitt, ifølge Daily Mail.

Tirsdag møtte Scott og Bella hverandre i hemmelighet på nattklubben Avenue i Los Angeles, hvor de festet sammen til langt på natt.

Paret ankom ifølge den britiske avisen hver for seg, og var også nøye på ikke å bli sett da de forlot stedet sammen mange timer senere.

SPL1506975_052
SPL1506975_052 Vis mer

Bella - som blant annet er kjent fra HBO-serien «Famous in Love» - vakte oppsikt med sitt rosa hår og sitt gjennomsiktige skjørt.

Den populære skuespilleren har etter krangelen med Scott vært koblet til sangeren Mattehew Tyler Musto (26), også kjent som Blackbear.

Men Bella hevdet tidligere i sommer at hun ikke dater en spesiell mann for øyeblikket.

- Det er ingenting mellom oss. Jeg dater hverken Scott eller noen andre, skrev hun på Twitter ifølge Daily Mail.

Scott Disick har i sommer også vært koblet til modellen Sofia Richie (18) og sin eks-kjæreste Chloe Bartoli (26).

At Scott er glad i å tilbringe tid med vakre kvinner, er ingen hemmelighet. I mars forklarte han årsaken til hans spennende kjærlighetsliv.

- Jeg er sex-avhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

Han er også kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal også ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

LES OGSÅ: - Scott dumpet Bella fordi hun «stinket»

Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer