Scott Disick:

- Scott Disick innlagt på sykehus mot sin vilje

Trengte akutt psykisk helsehjelp, ifølge flere nettsteder.

FRAKTET TIL SYKEHUS: Flere kjendisnettstedet skriver at tv-profil Scott Disick måtte tvangsinnlegges på sykehus i midten av august, angivelig for å få behandling for psykiske problemer. Her er han avbildet tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix

FRAKTET TIL SYKEHUS: Flere kjendisnettstedet skriver at tv-profil Scott Disick måtte tvangsinnlegges på sykehus i midten av august, angivelig for å få behandling for psykiske problemer. Her er han avbildet tidligere i uka. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): TV-profil Scott Disick (34), kjent fra «Keeping up with the Kardashians», skaper overskrifter etter påstander om at han skal ha blitt tvangsinnlagt på sykehus i midten av august.

En talsperson for de lokale nødetatene i Los Angeles bekrefter overfor tv-kanalen E! at de rykket ut til Disicks hjem, like ved det populære kjendisområdet Calabasas, tidlig om morgenen 18. august.

Helsepersonell skal ha fått melding om en mann i 30-årene som trengte akutt, psykiatrisk helsehjelp, skriver kanalen.

- En fare for seg selv og andre

Kjendisnettstedet Blast hevder å vite at mannen er nettopp Scott Disick, og at realitystjernen var i så dårlig form at tvangsinnleggelse ble vurdert - da det ble konkludert at 34-åringen var «en fare for seg selv og andre».

VISTE SEG PÅ GATA: Scott Disick avbildet sammen med Kim Kardashian i begynnelsen av august. Foto: NTB Scanpix
VISTE SEG PÅ GATA: Scott Disick avbildet sammen med Kim Kardashian i begynnelsen av august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Disick skal ha vært «lite samarbeidsvillig» da nødetatene fikk den første telefonen, trolig fra en annen person som oppholdt seg i TV-profilens hjem. Da politi og helsepersonell ankom stedet, skal trebarnsfaren ha roet seg, og ble fraktet til sykehus uten dramatikk.

Når tvangsinnleggelse blir bestemt kan helsemyndighetene, i henhold til den psykiske helsevernloven i USA, holdes en person på sykehus i opptil 72 timer - i første omgang. Ifølge Blast ble Disick riktignok skrevet ut allerede dagen etterpå.

Nettstedet skriver for øvrig at ekskjæresten Kourtney Kardashian (38) skal ha besøkt Disick på sykehuset. Verken Kardashian eller Disick har kommentert saken.

Turbulent

Eksparet har hatt et turbulent forhold de siste årene, og selv om 34-åringen har uttalt at han ønsker å vinne tilbake sin berømte eks, som han har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen med, er han stadig å se sammen med andre kvinner.

Forrige måned ble han eksempelvis observert med skuespiller Bella Thorne (19), til tross for at han tidligere i sommer skal ha dumpet henne fordi hun «stinker».

I midten av august møtte Scott og Bella hverandre i hemmelighet på nattklubben Avenue i Los Angeles, der de festet sammen til langt på natt.

Før dette har partyprinsen også vært koblet med blant andre modellen Sofia Richie (18) og Chloe Bartoli (26).

Kourtney Kardashian har på sin side funnet tonen med 15 år yngre Younes Bendjima (23), som angivelig begynner å bli seriøst.

Utsvevende partyliv

Duoen har vært avbildet en rekke ganger sammen den siste tiden, blant annet under en romantisk strandferie i Egypt.

Scott er imidlertid ikke særlig fornøyd med at eksen har funnet kjærligheten igjen.

- Han er ikke fornøyd med at Kourtney dater Younes. Han hater at Younes er yngre, og heitere, og Scott blir helt vilt sjalu over at Kourtney tydelig liker ham, fortalte en kilde til HollywoodLife i sommer.

Videre forklarte kilden at Scott lenge har hatt inntrykk av at Kourtney ville vente på ham - til tross for hans utsvevende partyliv.

- Scott er helt sjokkert over at det ikke ble slik, og at Kourtney har gått videre. Å se bilder av eksen og Younes på ferier sammen, og å se hvor lykkelig Kourtney ser ut, stikker som en kniv i hjertet hans, sier kilden.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer