- Scott Disick har ikke sett barna på over en måned

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen velger å dra fra bar til bar fremfor å være trebarnsfar.

SLITEN TREBARNSFAR: Scott Disick er bare blitt avbildet med barna sine ved et fåtall anledninger de siste månedene. På bildet i midten er han sammen med Penelope og Mason ved bokhandelen Barnes & Noble i Calabasas, California på nyttårsaften. Til venstre er han fotografert på byen i New York i midten ab februar, mens han på bildet til høyre er på nattklubben 1OAK i Las Vegas en måned tidligere.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SLITEN TREBARNSFAR: Scott Disick er bare blitt avbildet med barna sine ved et fåtall anledninger de siste månedene. På bildet i midten er han sammen med Penelope og Mason ved bokhandelen Barnes & Noble i Calabasas, California på nyttårsaften. Til venstre er han fotografert på byen i New York i midten ab februar, mens han på bildet til høyre er på nattklubben 1OAK i Las Vegas en måned tidligere. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Problemene vil tilsynelatende ingen ende ta for realitystjernen Scott Disick (32).

Eksen til Kourtney Kardashian (36), som ble dumpet av «Keeping Up With the Kardashians»-profilen i fjor sommer, har slitt med store rus- og alkoholproblemer i flere år.

Før jul la Disick seg inn til rusavvenning i et forsøk på å vinne Kardashian tilbake, og for å bevise at han tross alt kan være en ansvarlig forelder.

Nylig ble den festglade trebarnsfaren imidlertid observert tilbake på fylla i New York, noe som skal ha fått eksen til å sette seg på bakbeina.

- Hun har sagt til Scott at han ikke får lov til å se barna igjen før han tar seg sammen, uttaler en kilde nær Kardashian-familien til RadarOnline.

Saken fortsetter under bildene.

FORSØMMER FAMILIEN: I starten av januar var Scott Disick ute på lunsj med Kourtney Kardashian og datteren Penelope. Noen uker senere han hadde etter alt å dømme falt av vannvogna da han festet med blant andre Tyga (avbildet) og Rihanna på nattklubben Up and Down i New York.
 Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FORSØMMER FAMILIEN: I starten av januar var Scott Disick ute på lunsj med Kourtney Kardashian og datteren Penelope. Noen uker senere han hadde etter alt å dømme falt av vannvogna da han festet med blant andre Tyga (avbildet) og Rihanna på nattklubben Up and Down i New York. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Fester med Rihannas eks

Ifølge nettstedet har ikke Scott Disick sett barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (1) på en drøy måned.

I slutten av januar ble han fotografert sammen med de to eldste barna, men siden den gang har Disick stort sett blitt avbildet på vei til og fra nattklubber og konserter. Han har blant annet festet med rap-stjernen Chris Brown (26), som i 2009 stod tiltalt for vold mot sin daværende kjæreste Rihanna (28).

Og Kourtney Kardashian skal være alt annet enn fornøyd med eksens brutte løfte om å holde seg edru.

- Kourtney sa at han er et vrak for tiden, og at hun ikke vil ha ham i nærheten av barna når han er i denne forfatningen, legger RadarOnlines innsidekilde til.

Saken fortsetter under bildet.

FESTER SAMMEN: Mot slutten av januar ble Scott Disick fotografert utenfor baren The Nice Guy i West Hollywood sammen med rap-stjernen Chris Brown. Begge to så noe medtatte ut. Foto: Splash News
FESTER SAMMEN: Mot slutten av januar ble Scott Disick fotografert utenfor baren The Nice Guy i West Hollywood sammen med rap-stjernen Chris Brown. Begge to så noe medtatte ut. Foto: Splash News Vis mer

Vil nekte Scott å se barna

Tidligere har amerikanske medier skrevet at trebarnsmoren ønsket full omsorgsrett for barna, nettopp på grunn av Disicks festvaner. Og nå truer hun eksen med å sette den idéen ut i livet.

- Han går ikke til oppfølgingstimene etter rehab-oppholdet sitt lenger. Kourtney har sagt til ham at de timene var obligatoriske hvis han ønsket å beholde omsorgsrett for barna, hevder kilden videre.

Ifølge RadarOnline har hele Kardashian-familien forsøkt å gripe inn for å få Scott Disick på rett kjøl, uten å lykkes. Kilden legger til at situasjonen ser alt annet enn lys ut:

- Alt ser veldig, veldig dårlig ut akkurat nå, uttaler vedkommende til nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

VEKKER BEKYMRING: Det ser ut til at festingen har begynt å gå utover helsen til Scott Disick. Ute på byen i L.A. i januar (t.v) og i New York en måned senere så trebarnsfaren svært sliten ut.  Foto: Broadimage/ Splash News/ NTB Scanpix
VEKKER BEKYMRING: Det ser ut til at festingen har begynt å gå utover helsen til Scott Disick. Ute på byen i L.A. i januar (t.v) og i New York en måned senere så trebarnsfaren svært sliten ut. Foto: Broadimage/ Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Det faktum at Scott Disick skal ha funnet tonen med den svenske modellen Lina Sandberg, gjør kanskje heller ikke Kourtney Kardashian mildere stemt. Disick skal ha vært på flere stevnemøter med den mørkhårede skjønnheten.

- Han har møtt henne et par ganger i Los Angeles, og han synes hun er veldig heit. Han er definitivt interessert i å se hvordan ting utvikler seg, uttalte en kilde til Daily Mail i januar.

Saken fortsetter under bildene.

NY FLAMME?: Festglade Scott Disick skal ha falt for den unge, svenske modellen Lina Sandberg. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Festglade Scott Disick skal ha falt for den unge, svenske modellen Lina Sandberg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drikker bort sorgen

Det har aldri vært en hemmelighet at Disick sliter med alkoholmisbruk, noe som har vært et hett tema i Kardashian-familiens realityserie.

- Kourtney mener at Scott er en uansvarlig fyllik som ikke egner seg til å ta hånd om barna alene, har en kilde nær realitystjernen fortalt People.

En av årsakene til misbruket skal være at Disick, som kaller seg The Lord, døyver smerten etter at begge foreldrene døde brått.

November 2013 døde Bonnie Disick 63 år gammel, etter lang tids sykdom. I starten av januar året etter gikk faren Jeffrey Disick (63) også bort. Faren led av diabetes og ventet på en hjertetransplantasjon, men døde brått og uventet. Enebarnet Scott skal ha vært fullstendig knust etter å ha mistet sin nærmeste familie.

Hverken Scott eller Kourtney har foreløpig kommentert de siste påstandene.

I LYKKELIGE DAGER: Da Scott Disick og Kourteny Kardashian feiret nyttårsaften sammen i Miami i 2010, så de to både friske og forelskede ut. Foto: © Chris Gordon/Corbis
I LYKKELIGE DAGER: Da Scott Disick og Kourteny Kardashian feiret nyttårsaften sammen i Miami i 2010, så de to både friske og forelskede ut. Foto: © Chris Gordon/Corbis Vis mer

LES OGSÅ: - Kim vil skille seg fra Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer