Scott Disick:

- Scott Disick dater 14 år yngre Hollywood-stjerne

Skal ha falt for den tidligere Disney-stjernen Bella Thorne.

NY DATE: Det ser ikke ut til at Scott Disick har gitt opp kjærligheten. Mandag ble han observert med nok en ny date. Denne gangen 19 år gamle Bella Thorne. Foto: NTB Scanpix
NY DATE: Det ser ikke ut til at Scott Disick har gitt opp kjærligheten. Mandag ble han observert med nok en ny date. Denne gangen 19 år gamle Bella Thorne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag kveld ble «Keeping up with the Kardashians»-stjernen, Scott Disick (33), sett sammen med den 19 år gamle skuespilleren, Bella Thorne på en restaurant i Los Angeles.

DAGEN DERPÅ: Bella Thorne observert i New York City dagen etter daten med Scott Disick. Foto: NTB Scanpix.
DAGEN DERPÅ: Bella Thorne observert i New York City dagen etter daten med Scott Disick. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

De to skal angivelig ha holdt rundt hverandre og kost seg i hverandres selskap rundt et bord som de hadde reservert for en time.

Ifølge Daily Mail skal duoen ha beveget seg videre til forskjellige barer den kvelden, hvor den unge skuespilleren sist ble sett sammen med Scott i baksetet på hans private bil.

Ifølge nettsiden skal Bella ha lagt ut en flere minutter lang bildehistorie på bildedelingstjenesten Snapchat, men Scott var ikke å se.

Bella er for tiden aktuell i HBO-serien «Famous in Love» og var som barn med i Disney-serien «Shake it up».

Hverken hun eller Scott har kommentert de nye romanseryktene.

- Han er svært sjalu

Scott Disick ble for første gang kjent i realityserien «Keeping up with the Kardashians». Scott har i flere år har hatt et turbulent forhold til den eldste søsteren i Kardashian-klanen, Kourtney Kardashian (38).

Sammen har de barna Mason (7), Penelope (4) og Reign (2).

DEN GANG DA: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i ni år, men de siste årene var forholdet svært turbulent. Bildet er fra 2010. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i ni år, men de siste årene var forholdet svært turbulent. Bildet er fra 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå ser det imidlertid ut til at forholdet deres er over for godt. Og Scott er ikke den eneste av de to som har begynt å date.Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at både Scott og Kourtney dater hver sin nye modell.

Kourtney - som tidligere har vært koblet til popstjernen Justin Bieber kobles igjen til modellen Younes Bendjima (23). De to ble nemlig observert på handletur i Los Angeles - fem måneder etter at de første kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt paret.

Ifølge en kilde til People skal Scott være «svært sjalu».

- For ham er det greit å henge med andre jenter, men når Kourtney møter noen, så blir han sur, sa kilden.

Etter at bildene fra Kourtneys siste date så dagens lys, skal imidlertid Scott ha nektet å sette seg ned og deppe og dro derfor på byen med den britiske modellen Ella Ross (19), en av flere jenter han har dratt på date med den siste tiden. Paret dro ifølge nettsiden Radaronline på en romantisk lunsj sammen på kjendisrestauranten Nobu lørdag.

Fast times

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Gikk ned på kne

I den populære realityserien, som omhandler livet til familien og søstrene Kardashian og Jenner, får fansen et godt innblikk i hva som omhandler krangler og drama.

I de tidligere sesongene får blant annet fansen se Scott Disick slite seg gjennom både alkoholproblemer og angst, og i den ferskeste sesongen avslører 33-åringen at han også fridde til Kourtney da de var sammen.

- Jeg har et spørsmål. Vet Kourtney at du hadde en ring for å fri, spør Kourtneys søster, Kim (36), i episoden.

Disick bekreftet overfor Kim at Kourtney visste om det, fordi han faktisk hadde gått ned på kne.

- Jeg tror ikke vi fortalte noen om det. Vi ble bekymret for media og sånn, og vi tenkte: «La oss bare legge ringen til side og snakke om det en annen dag. Vi snakket aldri om det igjen, sier han.

Ifølge Daily Mail røpet Kim at Scott valgte å returnere ringen etter bruddet.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

LES OGSÅ: Paris Jackson: Svarer på nakenbilde-kritikken ved å fyre av på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer