- Scott dater 12 år yngre modell

Realitystjernen Scott Disicks nye romanse er helt lik «svigerinnen» Kendall Jenner.

NY FLAMME: Scott Disick skal ha blitt sammen med den 20 år gamle modellen Christine Burke (t.h). Amerikanske medier mener at hun er svært lik Kendall Jenner (t.v) - lillesøsteren til Scotts ekskjæreste Kourtney Kardashian.   Foto: NTB Scanpix og Christine Burke/ Instagram
NY FLAMME: Scott Disick skal ha blitt sammen med den 20 år gamle modellen Christine Burke (t.h). Amerikanske medier mener at hun er svært lik Kendall Jenner (t.v) - lillesøsteren til Scotts ekskjæreste Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix og Christine Burke/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Scott Disick (32) har vært i hardt vær den siste tiden.

Etter bruddet med «Keeping Up With the Kardashians»-profilen Kourtney Kardashian (36) skal trebarnsfaren nok en gang ha druknet sorgene med alkohol, og nå truer eksen med å ta fra ham barna.

Torsdag viste Scott derimot at ikke alt i tilværelsen hans er negativt. Han har nemlig begynt å date den 12 år yngre modellen Christine Burke (20), melder UsWeekly.

Paret viste seg offentlig onsdag da de var ute og spiste lunsj på den trendy restauranten Nobu i Malibu, California. Christine viste sin slanke figur i sorte hotpants og en Rolling Stones t-skjorte. Flere medier har kommentert at hun er kliss lik Scotts «svigerinne» - nemlig supermodell Kendall Jenner (20).

Saken fortsetter under bildene.

SKJULER IKKE KJÆRLIGHETEN: Scott tok med sin nye flamme, Christine Burke, til lunsj onsdag.  Foto: Splash News
SKJULER IKKE KJÆRLIGHETEN: Scott tok med sin nye flamme, Christine Burke, til lunsj onsdag. Foto: Splash News Vis mer

LIKE: Scott Disick var aldri gift med Kourtney, så teknisk sett har ikke Kendall Jenner vært svigerinnen hans - men hun er halvsøsteren til Kourtney og har hatt et nært forhold til Disick. Kendall og Christine Burke er begge 20 år gamle modeller med mørkt hår og lange, slanke figurer.  Foto: Xposure
LIKE: Scott Disick var aldri gift med Kourtney, så teknisk sett har ikke Kendall Jenner vært svigerinnen hans - men hun er halvsøsteren til Kourtney og har hatt et nært forhold til Disick. Kendall og Christine Burke er begge 20 år gamle modeller med mørkt hår og lange, slanke figurer. Foto: Xposure Vis mer

- Dette er pinlig. Scott dater modellen Christine Burke, og hun er helt lik ekskjæresten Kourtney Kardashians halvsøster, Kendall Jenner, skriver UsWeekly.

Likheten mellom Christine og Kendall er litt ironisk, ettersom det skal ha oppstått en isfront mellom Disick og Jenner i fjor. Ifølge UsWeekly var det Scotts flørt med nok en langbeint brunette på en fest før jul, som skal ha opprørt Kendall.

Svak for brunetter

Nettstedet hevder at Scott og Christine har «holdt på i flere uker», og at de tidligere i mars var på ferie sammen i Mexico.

Disick vil derimot ikke kommentere kjæresteryktene:

Dette er ikke første gang festglade Scott kobles til en ung brunette. I januar hevdet People at han hadde begynt å date den svenske modellen Lina Sandberg.

- Han har møtt henne et par ganger i Los Angeles, og han synes hun er veldig heit. Han er definitivt interessert i å se hvordan ting utvikler seg, sa en kilde til Daily Mail om den påståtte romansen.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Kourtney og Scott gjorde det slutt i fjor sommer etter ti år sammen. De har barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (15 mnd).  Foto: Chris Gordon
BRUDD: Kourtney og Scott gjorde det slutt i fjor sommer etter ti år sammen. De har barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (15 mnd). Foto: Chris Gordon Vis mer

Klarer ikke å kutte ut alkohol

Kourtney og Scott gjorde det slutt i fjor sommer etter ti år som par. De har barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (15 mnd) sammen. Kardashian skal ha gjort det slutt fordi hun mente kjæresten festet alt for mye, og heller ville drikke enn å tilbringe tid med familien.

Etter Scotts opphold på avvenningsklinikk i fjor, så det lenge ut til å gå bra med trebarnsfaren.

Den siste tiden har han derimot blitt fotografert i beruset tilstand flere ganger. 32-åringen slo tilbake og hevdet at han ble kvitt sin avhengighet til sovepiller, men at han aldri ville slutte å drikke.

- Jeg dro til avvenning av ulike grunner. Mest av alt var jeg avhengig av sovepiller, fortalte Disick nylig til People.

- Nå går det bra. Det eneste jeg synes er synd, er medieoppslag om at jeg drikker igjen og at jeg gjør alle disse tingene… Jeg sa aldri at jeg ikke skulle drikke øl eller røyke en sigarett igjen. Jeg sa aldri at jeg ikke skulle gå på stranden igjen eller henge med jenter og andre venner.

LES OGSÅ: - Scott får aldri se barna igjen alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer