SNART GIFT: Alle lurer på hvilken kjole Jenny Skavlan velger når hun skal gifte seg med Thomas «Fingern» Gullestad.
SNART GIFT: Alle lurer på hvilken kjole Jenny Skavlan velger når hun skal gifte seg med Thomas «Fingern» Gullestad.Vis mer

- Schizofrenien min kom frem

Jenny Skavlan viser at hun kan være både sexy partyløve og dannet førskolelærer i løpet av én og samme dag.

SEOGHØR.NO: Sceneantrekkene har alltid spilt en stor rolle i Melodi Grand Prix - og det er ikke bare artistene som skal skinne på scenen.

Sangkonkurransen har virkelig fått en motedronning i programleder Jenny Skavlan (27), som både i fjor og i år har sett ut som en superstjerne i hver sending.

Jenny er glad i eksperimentere i klesveien, både på jobb og privat, og syr ofte sine egne kjoler.

Schizofren klesstil

Programlederen er for tiden travelt opptatt med innspillingen av NRK-programmet «Adresse København», som skal sendes i fire episoder i forkant av årets Eurovision-finale som går av stabelen 10.mai i København.

Onsdag kveld delte hun et bilde på Instagram av seg selv med to veldig ulike antrekk. På det ene bildet ser hun pen og pyntelig ut i et knelangt skjørt med hvit skjorte til. På det neste er hun mer sexy i et tettsittende skjørt med bar mage og matchende overdel.

- Schizofrenien min kom frem i dagens to antrekk. Førskolelæreren og hun som ikke besto førskolen fordi det ble for mye festing, skriver Jenny under bildet.

LES OGSÅ: Jenny er sangfestens motedronning