Kim Kardashian:

Scene skaper reaksjoner

Nekter for forfalskning.

VEKKER OPPSIKT: Kim Kardashian får stor oppmerksomhet etter en scene i familiens realityserie. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB

VEKKER OPPSIKT: Kim Kardashian får stor oppmerksomhet etter en scene i familiens realityserie. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden fikk fansen et gjensyn med Kardashian-familien da deres nye serie «The Kardashians» hadde premiere.

Realityserien har allerede skapt overskrifter, noe den også gjør nå, skriver blant andre BBC. I en scene skal man nemlig se Kim Kardashians (41) sønn, Saint West (6), spille på den populære spillsiden Roblox.

Roblox er en plattform som gir barn tilgang til tusenvis av spill hvor de også kan utvikle sine egne spill. Ifølge BBC dukket det opp en annonse for en sextape i spillet, som mange barn har tilgang til.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Utestengt

Som kjent ble Kim Kardashian verdenskjent da en sextape hun hadde laget med ekskjæresten Ray J (41) traff internett med full styrke i 2007.

I september i fjor begynte imidlertid ryktene om en annen sexvideo å svirre. Også denne skal være mellom Kardashian og Ray J. Begge parter har nektet for at denne videoen eksisterer.

I realityprogrammet ser man Saint vise moren et rom i Roblox, som het «Kim Kardashian experience», eller «Kim Kardashian-opplevelse» på norsk.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», hadde nylig premiere. Video: Hulu Vis mer

Hva innholdet i det aktuellet rommet i spillet gikk ut på, vites ikke, men ifølge BBC har Roblox i ettertid opplyst om at rommet er fjernet og at skaperen er utestengt. En sextape skal aldri ha vært tilgjengelig.

Det skal også ha vært svært få brukere innom rommet.

- Små muligheter

I sosiale medier har det i ettertid kommet frem at det ikke er særlig lett å snuble over spesielle rom, noe som har fått flere til å lure på om Kardashian kan ha iscenesatt det hele.

Mulighetene for at Saint West tilfeldigvis havnet i det aktuelle rommet, skal ha vært svært små, har Roblox-utvikler Zomebody uttalt til BBC.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

- Det er to mulige måter Saint kan ha funnet det på. Enten har han eller familien aktivt søkt eller skapt det, eller så har noen i kretsen deres skapt det og delt det direkte med gutten, sier Zomebody.

Kardashian har foreløpig ikke uttalt seg i saken, men en kilde nær familien hevder overfor BBC at det hele ikke er forfalsket.

LES OGSÅ: Får gjennomgå etter photoshop-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer