Scarletts nye kjekkas

Er business blitt pleasure for superduoen?

PEN OG POPULÆR: Det er ikke vanskelig å se hvorfor Scarlett er en av de mest ettertraktede kvinnene på singelbørsen. Foto: All Over Press
PEN OG POPULÆR: Det er ikke vanskelig å se hvorfor Scarlett er en av de mest ettertraktede kvinnene på singelbørsen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Scarlett Johansson (22) har vært ett av de heteste navnene på Hollywoods singelmarked etter bruddet med "Pearl Harbour"-skuespilleren Josh Hartnett. "Lost In Translation"-skjønnheten har blant annet blitt koblet til nysingle Justin Timberlake, men nå ser det ut til at det er en annen barsking i Scarletts liv.


Mannen som nå gjør alle andre menn sjalu, er ingen ringere enn skuespiller og produsent Mark Wahlberg (35) - også kjent som artisten Marky Mark.


Scarlett og Mark skal ifølge nettstedet Aceshowbiz ha blitt observert mens de nøt en koselig lunch på en restaurant i Beverly Hills.


- De virket veldig intime. Jeg lurer på om dette kan være begynnelsen på en blomstrende romanse, sier en kilde til The Sun.


LES OGSÅ: Scarlett er en pudding


Mark og Scarlett har tidligere jobbet sammen på settet til TV3-serien Entourage. Mark er produsent for serien, som har blitt omtalt som guttas svar på "Sex og singelliv", mens Scarlett har hatt en gjesterolle som seg selv.


Aner vi at nok en jobbflørt er i ferd med å ta av i Hollywood?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer