Scarletts hacker er arrestert

Mannen som har lekket pikante nakenbilder av flere Hollywood-stjerner er tatt.

PINLIG: - Bare fordi du er en skuespiller, lager filmer eller hva som helst annet, betyr ikke det at man ikke har krav på et privatliv, sa Johansson etter at hennes private bilder kom på avveie. Foto: Stella  Pictures
PINLIG: - Bare fordi du er en skuespiller, lager filmer eller hva som helst annet, betyr ikke det at man ikke har krav på et privatliv, sa Johansson etter at hennes private bilder kom på avveie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige måned opplevde den veldreide skuespilleren Scarlett Johansson (26) alle kjendisers mareritt. Mobiltelefonen ble hacket og private nakenbilder av henne ble spredt på nettet.

Den sexy "Lost In Translation"-stjernen kontaktet raskt FBI, og nå skal gjerningsmannen være tatt, melder nettstedet TMZ. 

Florida-mannen Christopher Chaney (35) ble onsdag morgen (amerikansk tid) pågrepet og siktet for identitetstyveri, avlyttning og flere andre forhold.

35-åringen, som beskrives som en ensom ulv, skal ha hacket seg inn på over 50 personers private mailkontoer og mobiltelefoner, og stjålet pikante bilder for så å lekke det ut på nettet. 

Flere titalls av de berørte skal være Hollywood-stjerner som blant annet Scarlett Johansson, Christina Aguilera (30) og Mila Kunis (28).

Chaney, som politiet skal ha hatt under oppsyn i flere måneder, skal ikke ha tatt seg betalt for nakenbildene, men gjort det for egen glede.

Nå risikerer han å bli dømt til 121 år bak murene for ugjerningene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har også krav på et privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer