FAR1: Gjennom arbeidet med filmen "Lost in Translation" ble Scarlett Johansson og Bill Murray så nærme at hun kaller ham sin far. Foto: Filmweb
FAR1: Gjennom arbeidet med filmen "Lost in Translation" ble Scarlett Johansson og Bill Murray så nærme at hun kaller ham sin far. Foto: FilmwebVis mer

Scarlett "storfamilie"

Scarlett Johanssen begrenser seg ikke.

SEHER.NO: Når gifteklare Scarlett Johansson (23) skal skride ned kirkegulvet blir det trangt om plassen. I et ferskt intervju med musikkbladet Paste kaller hun sine fem forbilder for sine fedre.

De fem heldige er Woody Allen, Tom Waits, Bill Murray, Barack Obama og Bob Dylan. Altså to musikkartister, en skuespiller, en regissør og en politiker. En blanding som er litt lik den Scarlett selv prøver å bli. 

For foreløpig er hun mest anerkjent for sine skuespillerferdigheter, men det påtroppende albumet hvor hun synger Tom Waits-sanger skal ha høy kvalitet. Og Scarlett har dessuten gjort en innsats som politiker på presidentkampanjen for Barack Obama. 

I intervjuet skryter hun sine "fedre" opp i skyene, og den vanligvis mediesky skuespilleren snakket meget åpent.

Om Woody Allen: - Jeg vet ikke hvorfor vennskap mellom menn og kvinner alltid blir sett på som et slags drakamp om seksuell makt. Jeg blir alltid satt ut når jeg blir intervjuet av folk som sier "jøss, Woody må være forelsket i deg". Det blir litt sann, for svarte, utvid horisonten din. Vi har et flott vennskap og jeg setter svært pris på ham som person. Og jeg liker hans særheter.

Også Bill Murray får svært gode skussmål av skjønnheten. Han spilte den andre hovedrollen i hennes gjennombruddsfilm "Lost in Translation", hvor de så ut til å være ganske så hete følelser mellom dem. Men i virkeligheten er følelsene altså langt mer faderlige.

Om Bill Murray: - Bill bringer en integritet til arbeidet fordi han gjør det veldig personlig. Han delte sin egen slags visdom i den filmen. Noen av replikkene hadde han skrevet selv, veldig betydningsfulle øyeblikk, som når han sier "Du blir eldre, du får barn.." Han mimrer om gamle dager med sin rollefigur. Jeg tror veldig mange kjente seg igjen i denne rollefiguren fordi det kom helt ærlig fra ham.

I intervjuet sammenligner hun seg selv ydmykt med Bob Dylan, og mener han har et langt større mediepress.

Om Bob Dylan: - Jeg har vært så heldig at jeg aldri var den største media-sensasjonen. Jeg vil gjøre hva som helst for å unngå det...Hvis du har noen som venter utenfor huset ditt i 32 timer spiller det ingen rolle hvor mange dager du har bak deg som filmstjerne. Du er fortsatt en person som lever ditt eget liv. Jeg kan forstå hvordan det må ha vært for Bob Dylan, som er et stort ikon. Jeg er heldig nok som har kommet ut av det for det meste uskadd. 

Hennes forkjærlighet til Tom Waits sier hun er mye takket være hennes biologiske far, danskfødte Karsten Johansson, som spilte sangene hans når hun var liten. Men tro hva han mener om å være en av mange?

LES OGSÅ: Se Scarlett med forlovelsesringenLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.