BLIR FORELDRE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac fotografert under en filmfestival i Paris i slutten av februar. Da var babynyheten en godt bevart hemmelighet. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac fotografert under en filmfestival i Paris i slutten av februar. Da var babynyheten en godt bevart hemmelighet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Scarlett skjulte babymagen

Skuespilleren viste seg etter graviditetsavsløring.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at skuespiller Scarlett Johansson (29) venter sitt første barn med sin franske journalistforlovede Romain Dauriac (31).

Paret stilte velvillig opp i slutten av forrige måned, kort tid før graviditeten ble kjent, da det ble arrangert filmfestival i den franske hovedstaden, og skjønnheten strålte på rød løper side om side med forloveden.

Torsdag denne uken dro The Avengers-stjernen tilbake til USA, og viste seg for første gang offentlig på flyplassen i Paris etter at gravidnyheten ble kjent.

Ifølge amerikansk presse skal 29-åringen være fem måneder på vei.

- Jeg vil gjerne lage min egen familie. Det hadde vært koselig! De sier at det aldri er den rette tiden for familieforøkelse, og det er sikkert sant, men jeg er av den oppfatning at man er nødt til å planlegge det på lik linje med alt annet, fortalte hun i desember til Daily Mail.

Scarlett og Romain ble kjærester høsten 2012. Hun var gift med skuespillerkollega Ryan Reynolds (37) fra 2008 til 2011.

Men noe nytt bryllup blir det ikke på en stund, skal vi tro Johansson:

- Jeg driver ikke på med bryllupsplanlegging. Jeg tror jeg vil ta det rolig i forhold til disse tingene når alt støyet legger seg. Jeg føler ikke at jeg trenger å haste inn i den delen av livet mitt. Jeg kan bare la det skje naturlig. Nå føler jeg for å nyte livet og ta det med ro. Det fungerer for oss, sa hun i januar.

LES OGSÅ: Scarlett angrer ikke på ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer