KLINER TIL: Scarlett Johansson og Justin Timberlake skal ha hatt et hett forhold. Her er paret i Justins musikkvideo "What Comes Around Goes Around". Foto: WENN
KLINER TIL: Scarlett Johansson og Justin Timberlake skal ha hatt et hett forhold. Her er paret i Justins musikkvideo "What Comes Around Goes Around". Foto: WENNVis mer

Scarlett må ha flere menn

Den veldreide skuespillerinnen sliter med å kun holde seg til en mann.

Ingen enmanns kvinne!


SEHER.NO: "Lost in Translation"-stjernen Scarlett Johansson (22) synes det er unaturlig å kun ha en seksualpartner, men insisterer på at hun ikke er lett på tråden.


- I motsetning til hva noen kanskje tror - er jeg ikke billig. Av en eller annen grunn har folk en oppfatning av at jeg er seksuelt tilgjengelig. Jeg har et åpent sinn når det gjelder sex, men jeg er ikke lett på tråden, sier den blonde baben ifølge Femalefirst.com.


Scarlett var i to år sammen med hunken Josh Hartnett (28), men rett før jul gikk de hver til sitt for å konsentrere seg om karrierene sine. Hun har også vært linket til flere andre kjente menn som Justin Timberlake (26), Jared Leto (35) og Benicio Bel Toro (40).


- Jeg gikk gjennom forskjellige perioder som singel, men når jeg er i et forhold så er jeg i et forhold. Jeg blir sikkert kritisert for å si dette, men jeg tror ikke at mennesker instinktivt er monogame. Likevel jobber jeg veldig hardt for å få et forhold til å fungere.


22-åringen har også innrømmet at hun tester seg for HIV og andre kjønnsykdommer to ganger i året.


Men selv om den sexy ungjenta er guttas drømme-brud - trives hun godt som singel.