Scarlett Johansson vil møte sin 72-årige «tvilling»

- Har lyst å se deg full.

DOBBELTGJENGER: Skuespiller Scarlett Johansson (32) har lyst å treffe 72 år gamle Geraldine. Foto: NTB Scanpix
DOBBELTGJENGER: Skuespiller Scarlett Johansson (32) har lyst å treffe 72 år gamle Geraldine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nylig publiserte en Reddit-bruker et bilde av sin bestemor Geraldine (72) som ung, og innlegget har de siste dagene har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier.

At 72-åringen er slående lik den amerikanske superstjernen Scarlett Johansson (32), er nemlig ikke til å komme unna.

Ifølge Mirror tok det ikke lang tid før Johansson selv ble gjort oppmerksom på sin ukjente dobbeltgjenger, og 32-åringen har nå svart ved å invitere Geraldine på en drink.

- Full som en alke

Skuespilleren har publisert en video, der hun forklarer at hun har fått enormt med henvendelser fra folk som insisterte på at 32-åringen måtte ta en kikk på bildet.

- VIL TA EN DRINK: Mange mener likheten mellom Scarlett Johansson og Geraldine som ung, er svært stor. Foto: NTB Scanpix
- VIL TA EN DRINK: Mange mener likheten mellom Scarlett Johansson og Geraldine som ung, er svært stor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg måtte sjekke det ut. Herregud. Jeg så at du var - og jeg siterer - «Full som en alke» - da bildet ble tatt, og jeg har lyst å se deg full, sier hun, og fortsetter:

- La oss ta en drink sammen, Geraldine.

Hvorvidt sammenkomsten faktisk vil finne sted, er så langt ikke kjent.

Johansson er for tiden aktuell i filmen «Rough Night», men har skapt overskrifter for helt andre saker den siste tiden.

Kritiserte Ivanka Trump

Nylig gikk hun blant annet hardt ut mot Donald Trumps datter, Ivanka, da skuespilleren mener presidentdatteren ikke bruker makten sin som kvinne godt nok.

Tordentalen kom bare et par uker etter at Johansson parodierte kjendisdattera i det populære humorprogrammet «Saturday Night Live».

Sketsjen var en falsk parfymereklame for en duft med navn «Complicit» - samme ord som Trump selv ikke klarte å forklare betydningen av i et tidligere CBS-intervju. Johanssons parodi kritiserte også presidentdattera for sin fraværende stemme i kamp for likestilling og kvinners rettigheter. Humorinnslaget ble avsluttet med følgende sitat:

«Complicit. Duften for kvinnen som kunne stoppet alt dette, men valgte å la være».

LES OGSÅ: Røper hvorfor hun skilte seg fra ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer