- Scarlett hater Blake Lively

Full isfront mellom superstjernene.

SUR: Scarlett Johansson er overhode ikke fornøyd med at eksmannen dater «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively. Foto: All Over Press
SUR: Scarlett Johansson er overhode ikke fornøyd med at eksmannen dater «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i høst ble kjent at  Ryan Reynolds (35) og «Gossip Girl»-Blake Lively (24) har begynt å date. Dette har satt sinne i kok hos skuespillerkollega Scarlett Johansson (27), som for ett år siden søkte om skilsmisse fra Reynolds.
 
- Scarlett er forbanna over at hun ikke har ham rundt lillefingeren lenger. Det er først nå hun har innsett hvor bra han egentlig er, forteller en kilde til nettstedet Us Magazine.

Reynolds og Johansson giftet seg i september 2008, og tok ut skilsmisse to år senere. Scarlett datet skuespiller Sean Penn (51) i fem måneder tidligere i år, mens eksmannen hadde en kort flørt med Sandra Bullock (47) før han fikk varme følelser for den åtte år yngre «Gossip Girl»-stjernen.

- Ryan ville ha blitt sammen med henne igjen, men etter at hun bevisst «viste fram» forholdet sitt med Penn overfor eksmannen var Ryan ferdig med henne, forteller kilden videre.

Scarlett Johansson, som nylig fortalte at hun ikke skjønner hva folk skal med Facebook, har nå funnet ut at hun trenger en «bad boy».

- Jeg er tiltrukket av eventyrlystne menn, som samtidig er litt ulydige og som gjerne stiller spørsmål ved autoriteter. Jeg er overhode ikke tiltrukket av ondskap og mobbing, men jeg synes at en mann med «bad boy»-kvaliteter er attraktiv. Men helt ærlig, hvem gjør vel ikke det?, sier 27-åringen til det amerikanske magasinet Cosmopolitan. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke billig, men jeg er ledig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer