Scarlett fikk det hun alltid har ønsket seg

- Jeg hadde aldri trodd dette kom til å skje, sier Scarlett Johansson.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En drøm fra barndommen gikk nylig i oppfyllelse for Scarlett Johansson (27) da hun på onsdag fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

- Dette er fantastisk. Jeg hadde aldri trodd i løpet av mine 20 år i bransjen at jeg skulle få en stjerne. Det har alltid virket som en ære utenfor rekkevidde som bare gis til de gamle filmlegendene, sier Scarlett i sin takketale.  

Å få en stjerne blir sett på som en stor ære, og gis kun til skuespillere som over flere år har gjort en stor innsats i underholdningsbransjen.

Johansson var bare ni år da hun gjorde sin filmdebut, og fikk sitt gjennombrudd i «Hesteviskeren» med Robert Redford i 1998. Siden den gangen har hun spilt i over 30 filmer.

- Jeg har vokst opp i denne bransjen som har vært utrolig snill mot meg. Når jeg er på filmsettet tenker jeg at det er ren magi. Jeg kan ikke tenke en bedre måte å feire 20 år i bransjen enn med denne stjernen, sa Johansson.

Scarlett er kanskje mest kjent for rollen i «Lost in Translation» og har siden hatt store roller i «Match Point», «The Island» og kinoaktuelle «The Avengers».

Venn og filmkollega, «Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner holdt tale for Scarlett, før hun selv inntok podiet. Hun takket familie og kollegaer for støtten og ble rørt da hun snakket om moren Melanie.

- Uansett hva som skjer siden har jeg etterlatt mitt merke her, og familien min kan besøke meg her i generasjoner fremover.
 
Johanssons nye flamme Nate Naylor ble ikke nevnt i skjønnhetens tale.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg sårbar og misbrukt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer