- Scarlett dater britisk rockestjerne

Filmstjernen Scarlett Johansson skal ha falt for rockeren Dan White under filminnspilling i Storbritannia.

NY FLAMME: Scarlett Johansson har vært aktiv på dating-fronten etter bruddet med ektemannen Ryan Reynolds for ett år siden. Nå skal hun ha falt for en britisk rocker under en filminnspilling i Storbritannia. Foto: All Over Press
NY FLAMME: Scarlett Johansson har vært aktiv på dating-fronten etter bruddet med ektemannen Ryan Reynolds for ett år siden. Nå skal hun ha falt for en britisk rocker under en filminnspilling i Storbritannia. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ett år etter bruddet med ektemannen Ryan Reynolds (35), er Scarlett Johansson (27) tilbake i sjekke-gamet som aldri før.

Filmstjernen har hatt et seks måneder langt forhold til Sean Penn, etterfulgt av romanser med Kieran Culkin og Joseph Gordon-Levitt i tillegg til en påstått flørt med Kate Moss' ekskjæreste Jefforson Hack.

Nå skal stjernens nye romanse ifølge The Sunday Mirror være den britiske rockeren Dan White.

Avisen hevder at filmstjernen og «Tribes»-gitaristen fant tonen da Scarlett spilte inn film «Under The Skin» i Storbritannia tidligere denne måneden.

Ifølge en kilde The Sunday Mirror har vært i kontakt med, ble paret introdusert for hverandre gjennom en felles venn på en nattklubb i London.

- De traff hverandre som et hus i brann, og Scarlett likte virkelig bandets musikk. Det var en umiddelbar kontakt. De har sett hverandre i en del uker nå. Dan er oppriktig lykkelig over dette, og hvilken gutt ville ikke vært det? Han synes allerede hun er fantastisk, sier kilden til den britiske avisen.
 
Under et intervju med «Today Show» nylig, at hun på ingen måte angrer over ekteskapet med film-kjekkasen Ryan Reynolds. På et spørsmål om hun kunne tenke seg å gå til alters igjen, svarte hun lattermildt:

- Det er et dypt spørsmål som jeg tror krever en sjekk på 1500 kroner og en sofa. Liggende, sa Scarlett på talkshowet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om det tøffe året

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer