Scarlett - fra da til nå

Se forandringen til den vakre skuespillerinnen her!

UKJENT: Scarlett er nesten ikke til å kjenne igjen. Se hennes utvikling i bildespesialen. Foto: All Over Press
UKJENT: Scarlett er nesten ikke til å kjenne igjen. Se hennes utvikling i bildespesialen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sexy makeover!

SEHER.NO: - Er du komfortabel med deg selv, er du sexy. Kanskje folk syns jeg er sexy fordi jeg føler meg sexy. Jeg er komfortabel med meg selv og seksualiteten min - ansiktet mitt, kroppen mint - vel, egentlig ikke alltid ansiktet, men det henger fast der og det er ikke noe jeg kan gjøre med det.

Det er ingen tvil om at skuespillerinnen Scarlett Johansson (21) er velskapt, og at hun vet det. Den unge jenta vinner kåring etter kåring, som enten dreier seg om prestasjonene på lerretet, eller om hennes smukke utseende.

Bli kjent med Scarlett Johansson her!

Det var i 1998 at frøkenen slo i gjennom, og da i prisbelønte "Hestehviskeren". Siden den gang har det gått slag i slag, og neste år har hun store roller i hele fem filmer! I en av filmene har hun hete sex-scener med sin ekte kjæreste, Josh Hartnett...

Foreløpig er hun mest kjent for rollen som Charlotte i "Lost in Translation", og som Nola i Woody Allens "Match Point".

Se her! Artisten Meatloaf ville egentlig ha Scarlett!

Man kan trygt si at Scarlett virkelig har slått seg opp siden 90-tallet. Overgangen fra ukjent New York-jente til sexy Hollywood-babe har vært stor for skjønnheten, men det er ingen tvil om at forandringen har frydet og fenget en hel verden ...

I bildespesialen kan du se den morsomme utviklingen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer