FUNNET: Nick Stahl forsvant forrige uke. Nå skal han etter eget utsagn befinne seg på rehab. Foto: Fame Flynet
FUNNET: Nick Stahl forsvant forrige uke. Nå skal han etter eget utsagn befinne seg på rehab. Foto: Fame Flynet Vis mer

Savnet skuespiller skal være på rehab

Nick Stahl ga lyd fra seg etter halvannen uke.

Publisert
SEOGHØR.NO: Han ble meldt savnet på onsdag i forrige uke. Siden den gang har svært få hørt fra Nick Stahl (32), som spilte hovedrollen som John Connor i Terminator 3 og også er kjent fra tv-serien «Carnivàle», hvor han også hadde hovedrollen, som Ben Hawkins.

Nå viser det seg at at Stahl hadde sendt epost til flere bekjente, bortsett fra sin egen kone, om at han hadde sjekket inn på rehabil.

Skuespilleren skal ha hatt problemer med narkotika, og kona hans Rose fryktet han var forsvunnet i den fattige bydelen «Sin City», øst i Los Angeles.

Ifølge nettstedet TMZ skal han være på rehabilitering de neste 30 dagene, og ikke vil være mulig å nå. Selv ikke datteren hans Marlo har visst hvor han var.   

Ifølge People.com skal kona, som han er separert fra, være i tvil om Stahl snakker sant i eposten til vennene, og virkelig er på rehab.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alba kaster klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer