Tore Petterson:

- Savnet etter Balto sitter i meg

Tore Petterson har møtt «Farmen»-hunden, som han oppkalte Balto, flere ganger etter hans «Farmen»-opphold i fjor.

INGEN ER SÅ GOD
SOM DU: Se og Hør
var med på et av treffene
Tore hadde med Balto etter
innspillingen av «Farmen
kjendis». Gjensynet var rett
og slett hjertelig og rørende. Foto: Morten Eik
INGEN ER SÅ GOD SOM DU: Se og Hør var med på et av treffene Tore hadde med Balto etter innspillingen av «Farmen kjendis». Gjensynet var rett og slett hjertelig og rørende. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Denne uken får du kanskje høre Tore Petterson (38) synge, når han er gjesteprogramleder i «Allsang på grensen». Dermed blir det nok en rolle på rullebladet for mannen som etter NRK-suksessen «Sofa» fikk sitt store TV-gjennombrudd i «Farmen kjendis» i fjor.

Tore er utrolig takknemlig for alt som har skjedd etter oppholdet på gården.

- Det er så mange dører som har åpnet seg. Jeg tror at alt som er bra i livet koster og svir litt. «Farmen» sved litt for meg, men herremin så mange gode venner jeg har fått i etterkant. Og utrolig gode opplevelser!

Tores beste venn

En som virkelig klarte å åpne hjertedøren til Tore under oppholdet på Storøy Gård, var hunden Gimle – eller Balto, som «Farmen»-deltakerne døpte ham.

SYNG MED OSS:
Katrine Moholt får hjelp
av Tore Petterson til å dra
i gang allsangen denne
uken. Foto: TV 2
SYNG MED OSS: Katrine Moholt får hjelp av Tore Petterson til å dra i gang allsangen denne uken. Foto: TV 2 Vis mer

Den dansk-svenske gårdshunden var 10 uker gammel da han kom inn på gården. Tore slet i store perioder inne på gården, men den lille hjerteknuseren lyste opp tilværelsen for ham.

Etter at innspillingen var ferdig, ønsket Tore så inderlig å ta med seg den nydelige hunden hjem – men det gikk jo ikke.

I stedet har Tore møtt hunden flere ganger senere. Men det blir stadig lengre mellom hver gang.

- Jeg savner Balto intenst. Det er litt vondt å møte ham, så jeg gjør det ikke så ofte. For savnet sitter virkelig i meg, sier Tore åpenhjertig.

Mange jern i ilden

I sommer har Lier-mannen holdt sommershow med Rigmor Galtung (49) og Tommy Steine (48) i Oslo, og til høsten er han igjen aktuell som dommer i TV 2s «Skal vi danse».

Saken fortsetter under:

«SKAL VI DANSE»: Til høsten er Tore klar for en ny
runde i dommerpanelet. Her fra 2016 med Trine Dehli Cleve (57,
f.v.), Egor Filipenko (30) og Merete Lingjærde (56). Foto: Tor Lindseth
«SKAL VI DANSE»: Til høsten er Tore klar for en ny runde i dommerpanelet. Her fra 2016 med Trine Dehli Cleve (57, f.v.), Egor Filipenko (30) og Merete Lingjærde (56). Foto: Tor Lindseth Vis mer

Det siste året har Tore i tillegg hatt suksess med å holde foredrag rundt om i Norge, med utgangspunkt i egen mobbehistorie fra oppveksten.

Tore har nemlig kjent godt på kroppen hvor tøft det kan være å skille seg ut. I oppveksten kledde og oppførte han seg annerledes, noe som førte til juling, utestengelse og vonde ord.

- Jeg håper jeg kan bidra med noe som kan spire og gro hos de enkelte. Jeg har fått tilbakemeldinger fra foreldre som har brukt foredraget mitt til å snakke med ungene sine om vanskelige temaer for første gang. Det gjør godt i hjertet mitt å høre slik, sier Tore til Se og Hør.

Mange barn og unge ser på Tore som et forbilde. fordi han deler sin historie.

- Vet du, jeg kunne faktisk ikke brukt denne TV- og kjendis-greia mi til noe bedre, sier han stolt.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid følt meg skyldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer