Tore Petterson:

- Savnet etter Balto sitter i meg

Tore Petterson har møtt «Farmen»-hunden, som han oppkalte Balto, flere ganger etter hans «Farmen»-opphold i fjor.

INGEN ER SÅ GOD
SOM DU: Se og Hør
var med på et av treffene
Tore hadde med Balto etter
innspillingen av «Farmen
kjendis». Gjensynet var rett
og slett hjertelig og rørende. Foto: Morten Eik
INGEN ER SÅ GOD SOM DU: Se og Hør var med på et av treffene Tore hadde med Balto etter innspillingen av «Farmen kjendis». Gjensynet var rett og slett hjertelig og rørende. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Denne uken får du kanskje høre Tore Petterson (38) synge, når han er gjesteprogramleder i «Allsang på grensen». Dermed blir det nok en rolle på rullebladet for mannen som etter NRK-suksessen «Sofa» fikk sitt store TV-gjennombrudd i «Farmen kjendis» i fjor.

Tore er utrolig takknemlig for alt som har skjedd etter oppholdet på gården.

- Det er så mange dører som har åpnet seg. Jeg tror at alt som er bra i livet koster og svir litt. «Farmen» sved litt for meg, men herremin så mange gode venner jeg har fått i etterkant. Og utrolig gode opplevelser!

Tores beste venn

En som virkelig klarte å åpne hjertedøren til Tore under oppholdet på Storøy Gård, var hunden Gimle – eller Balto, som «Farmen»-deltakerne døpte ham.

SYNG MED OSS:
Katrine Moholt får hjelp
av Tore Petterson til å dra
i gang allsangen denne
uken. Foto: TV 2
SYNG MED OSS: Katrine Moholt får hjelp av Tore Petterson til å dra i gang allsangen denne uken. Foto: TV 2 Vis mer

Den dansk-svenske gårdshunden var 10 uker gammel da han kom inn på gården. Tore slet i store perioder inne på gården, men den lille hjerteknuseren lyste opp tilværelsen for ham.

Etter at innspillingen var ferdig, ønsket Tore så inderlig å ta med seg den nydelige hunden hjem – men det gikk jo ikke.

I stedet har Tore møtt hunden flere ganger senere. Men det blir stadig lengre mellom hver gang.

- Jeg savner Balto intenst. Det er litt vondt å møte ham, så jeg gjør det ikke så ofte. For savnet sitter virkelig i meg, sier Tore åpenhjertig.

Mange jern i ilden

I sommer har Lier-mannen holdt sommershow med Rigmor Galtung (49) og Tommy Steine (48) i Oslo, og til høsten er han igjen aktuell som dommer i TV 2s «Skal vi danse».

Saken fortsetter under:

«SKAL VI DANSE»: Til høsten er Tore klar for en ny
runde i dommerpanelet. Her fra 2016 med Trine Dehli Cleve (57,
f.v.), Egor Filipenko (30) og Merete Lingjærde (56). Foto: Tor Lindseth
«SKAL VI DANSE»: Til høsten er Tore klar for en ny runde i dommerpanelet. Her fra 2016 med Trine Dehli Cleve (57, f.v.), Egor Filipenko (30) og Merete Lingjærde (56). Foto: Tor Lindseth Vis mer

Det siste året har Tore i tillegg hatt suksess med å holde foredrag rundt om i Norge, med utgangspunkt i egen mobbehistorie fra oppveksten.

Tore har nemlig kjent godt på kroppen hvor tøft det kan være å skille seg ut. I oppveksten kledde og oppførte han seg annerledes, noe som førte til juling, utestengelse og vonde ord.

- Jeg håper jeg kan bidra med noe som kan spire og gro hos de enkelte. Jeg har fått tilbakemeldinger fra foreldre som har brukt foredraget mitt til å snakke med ungene sine om vanskelige temaer for første gang. Det gjør godt i hjertet mitt å høre slik, sier Tore til Se og Hør.

Mange barn og unge ser på Tore som et forbilde. fordi han deler sin historie.

- Vet du, jeg kunne faktisk ikke brukt denne TV- og kjendis-greia mi til noe bedre, sier han stolt.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid følt meg skyldig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer